Logo pulchritudestyle.com

Adoptable Dog of the Week - Daisy

Inhoudsopgave:

Adoptable Dog of the Week - Daisy
Adoptable Dog of the Week - Daisy

Video: Adoptable Dog of the Week - Daisy

Video: Adoptable Dog of the Week - Daisy
Video: My FIRST CHILD 🥺❤️ (Suprise Pet) #shorts 2023, September
Anonim

Zou deze kleine liefdesbond je furrever Valentine kunnen zijn? Onze Adoptable Dog of the Week is Daisy, een 1-jarige Hound Pointer-mix uit Oklahoma City, Oklahoma. Deze mooie dame is gecastreerd, gechipt, op de hoogte van haar foto's en kan goed overweg met kinderen en andere honden.

Daisy's Tale

Deze gal is zo zoet als ze komen! Pure 70 pond puppyliefde, Daisy houdt van knuffels, knuffels, spelen met andere pups, kamperen, wandelen en het leven in het algemeen. Omdat ze nog steeds een jonge hond is, heeft Daisy ook veel energie en zou het gedijen in een actieve familie die houdt van lange wandelingen, buitenavonturen en hardlopen. Of, op zijn minst, met een voorstander die bereid is haar kinderopvang te doen waar ze die extra energie kan verbranden met andere lui!

Ze kan goed opschieten met andere hoektanden en zou het niet erg vinden om haar nieuwe familie te delen met een andere harige metgezel. Daisy houdt ook van kinderen, maar vanwege haar grootte is het misschien beter als kinderen in haar huishouden ouder dan zeven jaar zijn.

Als een nieuwsgierig, actief hondje zou Daisy het het beste doen in een huis met een palissade. Vanwege haar grootte en activiteitenniveau is alles wat minder is, te gemakkelijk om over te springen tijdens het spelen in de achtertuin.

Daisy is bijna volledig zindelijk en zal geen potje-gerelateerde ongelukken hebben zolang haar nieuwe adoptanten vasthouden aan haar routine - deze gal houdt van plassen in de ochtend. Ze is ook uitstekend aan de leiband, en wordt geschoold, hoewel ze waarschijnlijk een korte aanpassingsperiode nodig heeft voordat ze zich kalm en ontspannen voelt in een nieuwe kist.

Een lieve, aanhankelijke hond, Daisy zal je hart stelen zodra je haar ontmoet. Bezoek Forever Yours Dog Rescue voor meer informatie over haar en ontdek hoe je haar kunt adopteren.

Aanbevolen: