Logo pulchritudestyle.com

Hoe de rug van een hond te verbinden

Hoe de rug van een hond te verbinden
Hoe de rug van een hond te verbinden

Video: Hoe de rug van een hond te verbinden

Video: Hoe de rug van een hond te verbinden
Video: Pim van Lommel over bijna dood ervaringen BDE en transformatie | KUKURU #134 2023, September
Anonim

Hondsverbanden kunnen het rugbeen van een hond beschermen na een operatie of een wond om te voorkomen dat vuil of puin het gebied binnendringt en een infectie veroorzaakt. Verbanden voorkomen ook dat honden de gebieden likken en weefseltrauma veroorzaken, terwijl ze de genezing vertragen.

Plaats een op de wond van uw bovenbeen. Als uw dierenarts u antibiotische crème voor de wond heeft gegeven, knijp u in de tube om een lint van de crème op de wond te leggen. Plaats het gaasje met anti-aanbak gaas erop.

Plaats het losse uiteinde van het opgerolde gaas ongeveer 1 inch onder de onderkant van het niet-stootkussen en houd het op zijn plaats met één hand. Wikkel het gaas in een spiraalvormige beweging rond het been van uw hond omhoog. Overlap elke laag in het midden van de vorige laag totdat je ongeveer 1 inch boven het niet-stootkussen komt. Trek het opgerolde gaas niet strak om het been.

Wind de dierenarts in op de opgerolde gaaslaag op dezelfde manier als u het opgerolde gaas aanbracht om de hele gaaslaag te bedekken.

Plak een plastic boodschappentas over het verband als uw hond naar buiten gaat om te voorkomen dat zijn verband nat wordt. Verwijder de plastic zak zodra u weer naar binnen gaat, zodat uw hond er niet op kauwt en slikt of stikt uit de zak.

Aanbevolen: