Logo pulchritudestyle.com

Goede acitiviteiten voor Bullmastiffs

Goede acitiviteiten voor Bullmastiffs
Goede acitiviteiten voor Bullmastiffs

Video: Goede acitiviteiten voor Bullmastiffs

Video: Goede acitiviteiten voor Bullmastiffs
Video: AVOND ROUTINE van mijn dierenopvang! 2023, December
Anonim

Bullmastiffs werden oorspronkelijk in Engeland gefokt uit een mengeling van mastiff en bulldog voor gebruik door jachtopzieners. Het zijn grote honden, die tot 27 inch bij de schouder kunnen meten en tussen de 100 en 120 pond wegen. Bullmastiffs zijn intelligente honden met een zelfverzekerd, over het algemeen niet-agressief karakter, maar worden niet aanbevolen als hond voor beginners vanwege hun neiging tot gezondheidsproblemen en de behoefte aan een consistente behandeling.

Image
Image

wandelingen

Net als veel andere grote honden hebben bullmastiffs niet veel beweging nodig. In feite kunnen ze van nature nogal luie honden zijn. Ze hebben echter nog steeds wat lichaamsbeweging nodig, dus u moet proberen ze twee keer per dag een korte wandeling te laten maken, bijvoorbeeld 's ochtends en' s avonds. Plan deze wandelingen uit de buurt van de voedertijd van uw hond; De Britse organisatie K9 Obedience beveelt aan om twee uur na het eten geen oefeningen te doen om te voorkomen dat uw hond opgeblazen raakt.

Toys

Gebruik speelgoed om je bullmastiff blij te houden en te entertainen. Het spelen van fetch met een frisbee of ander hondenspeelgoed is erg leuk voor bullmastiffs en zal je en je hond helpen te binden. Zorg ervoor dat u uw hond alleen in een veilige omgeving van de lijn laat om hem, mensen en andere honden in het gebied veilig te houden.

Spellen

Van nature zijn bullmastiffs speels en intelligent, dus profiteer van hun natuurlijke neigingen en speel games met ze. De meeste bullmastiffs zullen genieten van spellen als 'de verborgen traktatie vinden', waarin je iets lekkers in de omgeving van de hond verbergt en daagt hem uit om het te vinden. Uw hond zal waarschijnlijk ook genieten van behendigheidswerk en het volgen van geursporen. Dergelijke activiteiten helpen voorkomen dat uw hond zich verveelt en veranderen in destructieve activiteiten om zichzelf geamuseerd te houden.

overwegingen

Als u een bullmastiff-puppy heeft, moet u de oefening zorgvuldig reguleren of het lichaam schade toebrengen. De jonge honden hebben een zwaar gewicht voor hun grootte, dus lange wandelingen leggen een zware belasting op hun ontwikkelende gewrichten. Om dezelfde reden moet je ze nooit in of uit auto's laten springen of op trappen of trappen spelen. Sommige oefeningen zijn nog steeds nodig, zowel voor hun ontwikkelende instanties als om hen te helpen socialiseren met andere honden en mensen, maar blijven wandelen met je bullmastiff puppy kort.

Door Rita Kennedy

Aanbevolen: