Logo pulchritudestyle.com

Een puppy stoppen met janken

Een puppy stoppen met janken
Een puppy stoppen met janken

Video: Een puppy stoppen met janken

Video: Een puppy stoppen met janken
Video: Does your dog bark at people coming to the house? 2023, December
Anonim

Puppy huilt een storm elke keer als je het huis verlaat? Tenzij je bereid bent een moeder thuis te blijven, moet je harige jongen wennen aan alleen zijn. Maak het dus moeilijker en leer Fido een les over niet-meer-zeuren. Verwacht geen wonderen - het kan even duren.

Image
Image

Zorg ervoor dat je pup wordt gepoept

Ga met je puppy op pad voordat je moet vertrekken. Of neem hem mee naar de tuin en speel een vangst of "gooi de frisbee" of "jaag mama een beetje achterna" gedurende een tijdje. Laat hem niet alleen in huis totdat hij zo moe is dat hij nauwelijks zijn ogen open kan houden. Een puppy vol energie alleen thuis? Jammeren is gegarandeerd.

Krijg een kennel

Nu heb je twee opties. Sluit uw pup in de kennel voordat u vertrekt of train hem om de kennel te gebruiken als zijn veilige plaats, maar laat de poort open. Als je hem niet wilt opsluiten terwijl je weg bent, kan een kennel nog steeds een goede plek worden om je te verstoppen en naar veiligheid te zoeken als de wereld een grote, slechte plek voelt.

Schakel de tv of radio in

Doggie kan jammeren omdat hij geluiden van buiten hoort - ofwel leuke geluiden (bijvoorbeeld honden blaffen en spelen die hij niet kan volgen) of slechte geluiden (bijvoorbeeld onweersbuien). Experimenteer met verschillende volumes en kanalen om te zien wat effectiever is. Om te vergelijken moet je echter wel een nanny-camera laten staan, zodat je hem kunt observeren of je naar buiten kunt stappen en doen alsof je weggaat, maar dicht genoeg blijven om te zien hoe lang het gejammer duurt.

Houd hem bezig

Geef puppy iets te doen terwijl je weg bent. Wat dacht je van een Kong-speeltje, zodat hij op traktaties kan vissen? Als hij druk aan het denken is over eten en plezier, zal hij zich minder snel herinneren dat je weg bent.

door Tammy Dray

Middelen: Dog Training Central: Stop Puppy Whininging & Whinging Now! Adopteer een huisdier: help uw hond te stoppen met huilen wanneer ze alleen wordt achtergelaten WebMD: Hoe jammeren bij honden te beteugelen

Aanbevolen: