Logo pulchritudestyle.com

Hoeveel kost het om een hond alleen op een vliegtuig te sturen?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kost het om een hond alleen op een vliegtuig te sturen?
Hoeveel kost het om een hond alleen op een vliegtuig te sturen?

Video: Hoeveel kost het om een hond alleen op een vliegtuig te sturen?

Video: Hoeveel kost het om een hond alleen op een vliegtuig te sturen?
Video: Cheetah vs Greyhound Speed Test | BBC Earth 2023, December
Anonim

Rex moet voor dinsdagmiddag in Boston zijn. Het probleem is dat je in New York woont en het is nu zaterdag. Het verzenden van huisdieren per vliegtuig is geen nieuw fenomeen, maar het is een meer handige en kosteneffectieve manier geworden om je hond van punt A naar punt B te krijgen.

Grootte

Hoe groot is Rex? Per Delta Airlines, als Rex in de bull mastiff / Great Dane-reeks (erg groot) is, liggen de kosten voor verzending in de Verenigde Staten rond de $ 700. (Extra kosten kunnen en waarschijnlijk van toepassing zijn.)

overwegingen

Continental Airlines heeft een "Live Warm Blooded Animal Acceptance Checklist" nodig, waarin staat dat gezondheidscertificaten, vergunningen, licenties, 16 oz. of minder voedsel, een leiband en kraag zijn nodig voorafgaand aan verzending van de hond. Neem contact op met hun Live Animal Desk-kantoor op (800) 575-3335 voor actuele verzendkosten.

Aardrijkskunde

Volgens de website van American Airlines Cargo, AACargo.com, kunnen honden niet meer dan 12 uur met het vliegtuig worden verzonden naar het Verenigd Koninkrijk, China, India of een bestemming. Met dat gezegd zijnde, zal het ticket van Rex van Boston naar New York je ongeveer $ 200 kosten, ervan uitgaande dat hij 11 tot 25 lbs weegt.

misvattingen

Niet alle dragers zullen uw huisdier "verzenden" of zelfs helemaal in de laadbak laten. Southwest Airlines accepteert alleen in de cabine katten en honden tegen een vergoeding van $ 75 per enkele reis. Houd er rekening mee dat Rex telt als een carry-on.

Waarschuwing

Northwest Airlines en vele andere vervoerders zullen onder geen enkele omstandigheid een huisdier verzenden als de temperatuur op enig moment tijdens de vlucht boven 85 graden F stijgt. Als Rex in de lagere 48 staten vliegt, zoals in de lente van Boston naar New York, zou hij het prima moeten doen. De kosten van zijn ticket zouden ongeveer $ 350 bedragen als hij in de 50- tot 70-pond past. categorie.

Aanbevolen: