Logo pulchritudestyle.com

Hoe Bag Balm te gebruiken op een hond

Inhoudsopgave:

Hoe Bag Balm te gebruiken op een hond
Hoe Bag Balm te gebruiken op een hond

Video: Hoe Bag Balm te gebruiken op een hond

Video: Hoe Bag Balm te gebruiken op een hond
Video: Dog Pee Smell Removal: Simple & Effective 2023, December
Anonim

Bag Balm is een handig product om in de EHBO-kit van uw huisdier te bewaren. Je kunt het op vrijwel elk type huidirritatie, infectie of uitslag aanbrengen. Gebruik het op droge, kloven gebieden om de huid te hydrateren, te kalmeren en te genezen.

"Mijn poten zijn zachter dan je handen." Dank je, Bag Balm. " tegoed: Voyagerix / iStock / Getty Images
"Mijn poten zijn zachter dan je handen." Dank je, Bag Balm. " tegoed: Voyagerix / iStock / Getty Images

Gebruik zak balsem

Bag Balm kalmeert en geneest schrale huid op honden, waaronder spenen, poten en neuzen. Het bevordert de genezing van oppervlakkige schaafwonden, huidwonden en huiduitslag door een beschermende barrière te vormen en de huid te herstellen voor genezing. Bag Balm heeft geen specifieke bijwerkingen; een Bag Balm productinformatieblad zegt dat het milde pesticide-eigenschappen vertoont en schimmelinfecties en bacteriële infecties voorkomt of behandelt.

Bag Balm-ingrediënten

De drie actieve ingrediënten in Bag Balm zijn lanolin, vaseline en 8-hydroxyquinoline. Lanoline is een natuurlijk product in schapenwol om de ruwe, droge huid te verzachten en irritatie te verzachten. Petrolatum behoudt vocht in de huid om betere hydratatie te bieden; 8-hydroxyquinoline is een mild antisepticum om kleine huidinfecties te behandelen.

Bag Balm-toepassing

Bescherm de hondenpootjes in de winter door een dunne, gelijkmatige laag Bag Balm aan te brengen voor een wandeling in sneeuw of ijzige omstandigheden. Wanneer u na uw wandeling naar huis terugkeert, wast u de poten van uw hond met een warm washandje om alle smeltende producten, ijs of sneeuw te verwijderen. Breng nog een dunne laag Bag Balm aan om eventuele schaafwonden aan de voetzolen te beschermen en te kalmeren.

Breng Bag Balm in een liberale laag aan op een oppervlakkige snee, wond, uitslag, geïrriteerd gebied van de huid of schrale huid op uw hond en wrijf het in de huid. Gebruik totdat de omstandigheden duidelijk zijn of zoals voorgeschreven door uw dierenarts. U kunt de toepassing één of twee keer per dag herhalen.

Zak balsem waarschuwingen

The Dairy Association Company uit Lyndonville, Vermont, produceert Bag Balm. Het veiligheidsinformatieblad van het product onthult geen nadelige effecten op de huid bij het testen, maar de maker geeft deze waarschuwingen:

  • Continu gebruik kan irritatie veroorzaken.
  • Gebruik dit medicijn zoals voorgeschreven door uw dierenarts.
  • Berg de balsem op afstand van overtollige warmte op kamertemperatuur.
  • Niet gebruiken bij punctie wonden of diepe sneden; zie in plaats daarvan je dierenarts.
  • Als huiduitslag of irritatie optreedt, raadpleeg dan uw dierenarts.

Aanbevolen: