Logo pulchritudestyle.com

Hoe droog hondenvoer aantrekkelijker te maken

Hoe droog hondenvoer aantrekkelijker te maken
Hoe droog hondenvoer aantrekkelijker te maken

Video: Hoe droog hondenvoer aantrekkelijker te maken

Video: Hoe droog hondenvoer aantrekkelijker te maken
Video: Deze honden kunnen surfen 2023, December
Anonim

Je hebt misschien premium gezonde brokken gekocht, maar toch neemt je puppy één snuifje en draait hij zich van de kom af. Om een aantal redenen vinden sommigen het nodig om hun puppy's van nat naar droog te veranderen, maar het is geen verandering die de meeste honden meteen accepteren. Probeer deze culinaire tips en technieken uit om het verbrokkelen van uw huisdier te verbeteren.

Image
Image

Voeg warm water toe

Voor sommige honden is het de textuur van droog voedsel die onaangenaam is. Om de droge stukjes te verzachten, voeg een kleine hoeveelheid warm water toe aan een enkele portie en laat de kom zitten. U kunt het voedsel dan samen in een klonterige pasta pureren, of het laten zoals het is. In beide gevallen moet het natte voedsel niet langer dan vier uur worden weggelaten om bederven te voorkomen.

Maak jus

Om wat smaak aan het droge voedsel toe te voegen, kunt u een smakelijk topping op de brokken plaatsen. Neem een kleine hoeveelheid ingeblikt hondenvoer en meng het met warm water totdat het vloeibaar genoeg is om over het droge voedsel te gieten. Je kunt ook gewoon een klein beetje ingeblikt voedsel ronddraaien, gewoon om een klein beetje nattigheid aan het gerecht toe te voegen.

Voeg bouillon toe

Menselijk voedsel is niet altijd goed voor honden, omdat ze anders reageren dan mensen op ingrediënten zoals zout en suiker. Echter, met begeleiding van uw dierenarts kan het acceptabel zijn om lage of geen natrium kippenbouillon toe te voegen of het water uit ingeblikte tonijn aan het droogvoer van uw hond om de maaltijd meer naar zijn zin te maken. Je hoeft misschien niet veel toe te voegen - voor veel honden is de verhoogde smaakvolle geur misschien voldoende om hem te laten eten.

Pakket het goed

Droog hondenvoer gaat snel oud worden. De aantrekkelijke geur en smaak - hoewel niet noodzakelijk de voedingsstoffen ervan - kunnen verdwijnen binnen slechts een maand nadat de zak is geopend. Om het voedsel vers te houden, sluit u de zak na opening zorgvuldig, bewaar op een koele, donkere plaats en koop alleen voldoende voedsel om uw hond gedurende de tijd te ondersteunen terwijl de brokken vers blijven.

Van Catherine Lovering

Hill's Pet Nutrition: behandelt en voedt uw huisdier Royal Canin: smakelijkheid

Aanbevolen: