Logo pulchritudestyle.com

Wat te doen in een hondenpark

Wat te doen in een hondenpark
Wat te doen in een hondenpark

Video: Wat te doen in een hondenpark

Video: Wat te doen in een hondenpark
Video: Wat is het effect van een maand lang geen alcohol drinken op je lichaam? 2023, December
Anonim

Hondenparken bieden mentale en fysieke stimulatie en socialisatie. Dit bevordert gezondheid en geluk, bouwt de weerstand van uw huisdier tegen stress op en helpt agressief gedrag te voorkomen. Een voordeel is dat uw hond deze voordelen krijgt met minimale inspanning van uw kant; blijf gewoon staan en observeer.

Image
Image

Dingen om te doen

Het is moeilijk om met andere honden rond te lopen in een hondenpark; ze willen misschien ook fetch spelen. Games kunnen werken als er niet veel andere honden in de buurt zijn. Neem een oude handdoek of laken mee voor touwtrekken. Maar laat vooral uw hond vrij rondlopen, onderzoek naar nieuwe bezienswaardigheden en geuren en interactie met onbekende dieren. Hondenparken zijn meer om je hond haar eigen ding te laten doen dan om te oefenen of om met haar te spelen.

waarschuwingen

Nieuwkomers worden opgezwollen in het hondenpark. Als uw huisdier verlegen is, laat haar dan buiten de omheining hangen, zodat andere honden al op de hoogte zijn wanneer ze binnenkomt. Bekijk je hond en haar speelkameraadjes op de voet voor agressie en wees klaar om in te stappen. Je hond moet volledig gevaccineerd zijn en beschermd tegen vlooien. Niet alle honden houden van hondenparken, dus als de jouwe niet gelukkig lijkt, breng haar dan naar huis.

Van Jon Mohrman

Aanbevolen: