Logo pulchritudestyle.com

David Duchovny: "Lick My Face" ter ondersteuning van Zero-Kill Shelter Initiative

Inhoudsopgave:

David Duchovny: "Lick My Face" ter ondersteuning van Zero-Kill Shelter Initiative
David Duchovny: "Lick My Face" ter ondersteuning van Zero-Kill Shelter Initiative

Video: David Duchovny: "Lick My Face" ter ondersteuning van Zero-Kill Shelter Initiative

Video: David Duchovny: "Lick My Face" ter ondersteuning van Zero-Kill Shelter Initiative
Video: SiNTERKLAASCADEAUTJES VERGETEN OM TE TESTEN! 😱 | Bellinga Vlog #2281 2023, September
Anonim

Hij is verhuisd van het jagen van buitenaardse wezens naar het redden van honden. Nu vraagt hij zijn hond om zijn gezicht te likken. Gelukshonden!

Wie wist dat Mulder zo'n dierenliefhebber was? Dat hebben we niet gedaan, maar we klagen zeker niet!

David Duchovny en zijn reddingshond, Brick, hielpen deze week de splinternieuwe campagne 'Lick My Face' van dierenreddende organisatie Target Zero. David heeft een video vrijgegeven waarin hij beloofde een dollar te doneren voor elke lik die hij van Brick ontving, en hij daagt jou uit (plus X-Files co-ster Gillian Anderson en ex-vrouw Tea Leoni) om hetzelfde te doen!

Target Zero is een non-profitorganisatie die schuilplaatsen en leiders op het gebied van dierenwelzijn begeleidt in beproefde best practices voor het behalen van de 'zero kill' (of no-kill) status in drie jaar of minder. David is een lid van het bestuur van de liefdadigheidsinstelling, dus de oorzaak is zeer nabij en dierbaar voor zijn hart.

Gerelateerd: Wat is een No-Kill Shelter?

We weten allemaal dat de statistieken achter het zwerfhonden- en kattenprobleem van Amerika enorm zijn: elk jaar worden ongeveer 3 miljoen katten en honden geëuthanaseerd in opvangcentra in de VS als gevolg van overbevolking. Tot dusverre heeft Target Zero twee steden - Waco, Texas en Huntsville, Alabama - geholpen om de zero kill-status te bereiken. Brevard County, Florida is ook niet ver achter, maar ze willen daar niet stoppen.

Zero kill wordt gedefinieerd als 90 procent of meer van honden en katten die veilig uit een opvangcentrum van de stad komen. Ongeveer 10 procent of minder bestaat uit dieren die het helaas niet zullen halen vanwege niet-behandelbare medische problemen of grote, niet-rehabiliterende agressieproblemen.

"Target Zero laat een duidelijk pad zien om een eind te maken aan de euthanasie van adopteerbare onderdakdieren door middel van het bewezen-aan-werkprogramma", zegt Duchovny. "We zijn momenteel in elf steden, maar ik zou willen dat we zo snel mogelijk 20, 30, 40 meer zouden zijn om steeds meer levens te redden. Mijn hoop is dat deze campagne het woord wijd en zijd zal verspreiden dat we hier zijn om te helpen."

Gerelateerd: vier poten omhoog! Detroit opent zijn eerste No-Kill Dog Shelter

Oké, wij dus mei hebben een beetje aan het begin van dit artikel geplooid. Hoewel je Davids gezicht niet echt zult kunnen likken, kun je het volgende doen: laat je hond je bedekken met kussen, terwijl je belooft een dollar te doneren voor liefdevolle likken die je ontvangt. Klinkt best goed voor ons!

Wil je actie ondernemen en het leven van onderdakdieren in het hele land redden?

Volg de richtlijnen voor 'Lick My Face' hieronder:

  1. Deelnemers kunnen deelnemen aan het "afbijten" door een smartphone of videocamera en een enthousiaste vierpotige partner te hebben.
  2. Een huisdiervriendelijke substantie zoals alle natuurlijke pindakaas kan op het gezicht worden aangebracht om het aantal donaties (en plezier!) Te verhogen.
  3. Plaats uw video's op uw favoriete sociale mediakanalen: Facebook, Twitter, Instagram en anderen met de hashtags: #LickMyFace en #TargetZero
  4. Deelnemers doneren minstens één dollar voor elke lik op https://www.lickmyface.org/
  5. Vergeet niet anderen uit te dagen om mee te doen!

Waar wacht je nog op ?! Pak je pup en laat het knuffelfeest beginnen!

Zie hieronder de video om David en zijn schattige pooch-steen in hun eigen # LickMyFace-inzending te zien!

Aanbevolen: