Logo pulchritudestyle.com

Dashing Dog steelt GoPro en onze harten

Inhoudsopgave:

Dashing Dog steelt GoPro en onze harten
Dashing Dog steelt GoPro en onze harten

Video: Dashing Dog steelt GoPro en onze harten

Video: Dashing Dog steelt GoPro en onze harten
Video: We Go To... The NETHERLANDS!🌷 - (Cute & Funny Wiener Dog Travel Vlog!) 2023, September
Anonim

Foto's door: blueeyedwolf / twitter

Een schattige hond nam een GoPro-videocamera voor een joyrun die het internet heeft gewonnen en ons allemaal in steken heeft achtergelaten!

We zijn er dol op als video's van honden viral gaan, en we zijn vooral dol op ze als ze op hilarische Benny Hill-muziek spelen die hun ondeugendheid op de best mogelijke manier laat zien!

Gerelateerd: Cat Steelt de Show door te springen op het hoofd van de eigenaar tijdens Live TV Interview

Reddit gebruiker carmenlightning plaatste de video oorspronkelijk, met Twitter-gebruiker John Christian die het nam en rende (ongeveer zoals de brutale pooch deed!) Overal in de interwebs, wat aanleiding gaf tot gelach en opmerkingen die ons oprakelden. We denken dat de versie die het heeft ingesteld op de 'Benny Hill'-muziek de winnaar is!

Beter met Benny Hill-muziek! pic.twitter.com/xbaBTZzEy0

- blueyedwolf (@blueyedwolf) 29 juli 2018

De onstuimige hond steekt zijn beste snuit naar voren, waarbij de lens van de camera direct op zijn gezicht schiet, zodat we het beste uitzicht krijgen ooit van de achtervolging die volgt om de hond terug te krijgen. De ogen van de hond vertellen het verhaal van iemand die weet wat hij aan het doen was, perfect timing zijn lookbacks en bochten in de reis.

Gerelateerd: Camera-verlegen honden Krijg de Puparazzi behandeling met BarkCam App

De video is bijna 8,5 miljoen keer bekeken, wat bewijst dat mensen niet genoeg kunnen krijgen van het favoriete spel van de hond - wat natuurlijk een achtervolging is!

Aanbevolen: