Logo pulchritudestyle.com

Top honden geëerd met AKC Humane Fund Awards voor Canine Excellence

Inhoudsopgave:

Top honden geëerd met AKC Humane Fund Awards voor Canine Excellence
Top honden geëerd met AKC Humane Fund Awards voor Canine Excellence

Video: Top honden geëerd met AKC Humane Fund Awards voor Canine Excellence

Video: Top honden geëerd met AKC Humane Fund Awards voor Canine Excellence
Video: 10 Heldhaftige Honden Die Mensen Hebben Gered Op Camera 2023, September
Anonim

Als het erom gaat verder te gaan dan wat wordt verwacht, kwamen deze vijf heroïsche honden te hulp. Of ze nu onze levens redden, beschermen of verrijken, deze ACE-winnaars staan bovenaan in ons boek.

De American Humane Fund Awards van de American Kennel Club (AKC) nemen "best in class" naar een heel ander niveau met hun erkenning van excellentie bij honden die niets te maken heeft met zijn uiterlijke fysieke verschijning, maar meer met zijn innerlijke persoonlijke sterke punten.

Ja, de 16th jaarlijkse Canine Excellence-prijzen herdenken vijf hardwerkende jongens die een aanzienlijke invloed hebben gehad op het leven van hun eigenaars en de mensen in hun gemeenschap.

Gerelateerd: American Airlines Stopt Hero Service Hond Van Instapkaart Naar Huis

De categorieën die worden gebruikt om deze verdienstelijke honden te beoordelen zijn onder andere: Uniformed Service K-9, Service, Therapie, Search and Rescue en Voorbeeld-Companion-hond waarbij elke ontvanger van de prijs $ 1.000 ontvangt om te worden toegekend aan een huisdiergerelateerde liefdadigheidsinstelling van hun keuze, een jaar huisdier verzekering van Pet Partners, Inc. en een gegraveerd sterling zilveren medaillon dat officieel zal worden gepresenteerd tijdens het AKC / Eukanuba National Championship in Orlando, Florida op zaterdag en zondag, 12-13 december 2015.

De winnaars van dit jaar zijn onder meer een Militaire werkhond die presidenten beschermt, een Duitse dog die zijn jonge eigenaar helpt lopen, een therapiehond die militaire leden en hun geliefden troost, een hond die menselijke speurhonden opspoort en die een einde maakt aan gezinnen en een showhond die dient als een ambassadeur voor rashonden.

Gerelateerd: Nieuwe rekening geïntroduceerd om gepensioneerde militaire honden naar huis te brengen na overzeese gevechten

Korte biios over deze dappere jongens:

Uniformed Service K-9: Pablo is een negen jaar oude Belgische Mechelse militaire werkhond, die is gecertificeerd als een patrouille / explosieve detectielhond en werkt bij het korps van de korpsen van de marine in Albany, Georgia. Als onderdeel van de geheime dienst heeft hij president Obama, president Clinton en voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton beschermd. Deze drukke jongen waakt ook over Voormalig president Carter terwijl hij Bijbelstudies geeft en vele schoollooptijd, non-profit en liefdadigheidsevenementen bijwoont in zijn gemeenschap.

Diensthond: George is een Duitse Dog die is getraind door het Service Dog Project om mensen met een handicap te helpen. In combinatie met een jong meisje dat lijdt aan een zeldzame genetische aandoening die mobiliteit buitengewoon moeilijk maakt en waarvoor ze meerdere operaties moet ondergaan, heeft George haar geholpen om vertrouwen, onafhankelijkheid en geluk te krijgen. Voor zijn aankomst gebruikte ze een rolstoel of krukken om zich te verplaatsen, maar George heeft haar de kracht en de vastberadenheid gegeven om te wandelen en deel te nemen aan activiteiten die ze anders niet had kunnen doen.

Therapie hond: Wynd is een Rottweiler en trotse therapiehond die de afgelopen drie Memorial Days in het National Seminar The Tragedy Assistance Program for Survivors (TAPS) in DC heeft gewerkt. Deze grote jongen heeft zich ook vrijwillig aangemeld bij de Survivor Outreach Service-stand op militaire evenementen en is regelmatig in het Hampton Veterans Hospital Domiciliary-programma, waar hij veteranen met PTSS en alcohol- en drugsmisbruik troost biedt. Tijdens het schooljaar woont Wynd zijn humane Society's BARKS leesprogramma bij, dat de liefde voor lezen stimuleert en kinderen helpt hun angst voor honden te overwinnen.

Zoek en reddingshond: Ty is een Duitse herdershond die officieel bekend staat als K-9 Ty. Deze achtjarige is getraind in detectie van menselijke resten en heeft tijdens zijn zesjarige loopbaan geholpen om de sluiting te bieden aan talloze families die geliefden hebben verloren. Met meer dan 60 missies op zijn cv, is zijn specialiteit waterherstel, maar deze mooie pooch is ook cross-opgeleid voor live zoeken naar zoeken en rampen, en dient als de Bay County Sheriff's Office Search and Rescue public relations-hond. Hero terzijde, Ty is een typische hond die dol is op alle aandacht die hij krijgt na het geven van demonstraties.

Voorbeeld Companion Dog: Mufasa is een Berner Berg die in 2014 de trotse ontvanger was van Best of Breed op de Westminster Kennel Club Dog Show. In zijn rol als "ambassadeur" begroet Mufasa bezoekers in de hondenwas van zijn eigenaren en biedt een levend, ademend voorbeeld van het belang van verantwoorde fokkers, zodat zijn gemeenschap meer te weten komt over de AKC. Deze vriendelijke reus is een uitstekend voorbeeld van hoe benaderbaar een goed opgeleid ras kan zijn en hoe verantwoorde fokkers een ideale manier kunnen zijn om een gezonde en gelukkige hond aan het gezin te introduceren.

AKC-woordvoerder Gina DiNardo bevestigt dat. "De toewijding van elke hond aan hun werk en de impact die ze in hun gemeenschap hebben, is een inspiratie voor hondenliefhebbers overal."

Aanbevolen: