Logo pulchritudestyle.com

Wrap-Up van Global Pet Expo Dag 3: Beste dag van allemaal!

Inhoudsopgave:

Wrap-Up van Global Pet Expo Dag 3: Beste dag van allemaal!
Wrap-Up van Global Pet Expo Dag 3: Beste dag van allemaal!

Video: Wrap-Up van Global Pet Expo Dag 3: Beste dag van allemaal!

Video: Wrap-Up van Global Pet Expo Dag 3: Beste dag van allemaal!
Video: Face To Face Encounter With A Huge Whale Shark | Australian Wilderness S1 EP1 | Wonder 2023, September
Anonim

De drie dagen van Global Expo zijn gevlogen - en ik wou dat ik een extra dag of twee had om alle geweldige dingen die worden weergegeven goed te dekken!

Een van de coolste nieuwe technische producten die ik heb gegraven, was de PawScout-halsband die deze zomer wordt uitgebracht. Door op dezelfde manier te werken als de concept-community-tracking zoals Waze of Tile, kun je de locatie van je huisdier volgen met deze halsband en contact opnemen met mensen in de buurt als hij verdwaald raakt. Het is echt een redelijke prijs en het kan een groot verschil maken wanneer je gescheiden raakt van je huisdier.

Image
Image

Wat een leven ik leef wanneer ik kennel van sterren als zoete Mabel ontmoet van A Pug genaamd Mabel! Ze was heerlijk en schattig en superfotogeniek!

Image
Image

Een ander cool tech-product dat ik heb gegraven, was Dogness Smart Harnesses. Ik vind het geweldig dat dit naar harnassen knijpt, maar ik vind het ook geweldig dat de app die ermee gepaard gaat je grenzen kunt stellen voor je hond om te rennen en in te spelen en je een waarschuwing stuurt wanneer de grenzen worden overschreden. Koeler, je kunt opnemen, "Hey Rover! Kom op back! "Wanneer hij de grens overschrijdt (fab voor lui als ik) en de knipperende led-lampjes zorgen ervoor dat je hem altijd 's nachts kunt vinden. Liefde!

Image
Image
Image
Image

Planet Dog introduceerde een geweldige speelgoedlijn inclusief de coole link. Het zijn milieuvriendelijk speelgoed dat met je huisdier rondrijdt en kan helpen die slimme hond uitdagen die graag voor zijn traktatie werkt. De producten zijn allemaal gemaakt in de VS en voelen zo netjes aan!

Image
Image
Image
Image

Dus soms heeft je puppy een liefje nodig als je niet altijd bij haar kunt zijn. Je wilt niet iets persoonlijks geven dat ze leren dat ze kunnen kauwen of knagen, dus heeft Animaganza Anima Stuffies geïntroduceerd - deze zoete knuffels waarmee je iets kunt doen met je kalmerende 'geur' om met je pup te vertrekken. Briljant en schattig!

Image
Image

Het is geen geheim dat ik van me een paar puppy's hou, maar laat me je vertellen - het kijken naar dit schattige kleine Kittehs-spel hield me voor een beter deel van de dag bij Catit's stand. Als mijn man niet allergisch was (ahem, wus!), Had ik al deze kittens mee naar huis genomen!

Aanbevolen: