Logo pulchritudestyle.com

Wu-Tang Clan Niet Down met Woof-Tang Clan Dog Walking Service

Inhoudsopgave:

Wu-Tang Clan Niet Down met Woof-Tang Clan Dog Walking Service
Wu-Tang Clan Niet Down met Woof-Tang Clan Dog Walking Service

Video: Wu-Tang Clan Niet Down met Woof-Tang Clan Dog Walking Service

Video: Wu-Tang Clan Niet Down met Woof-Tang Clan Dog Walking Service
Video: Amazon Voorbeurs -95%!! | Live Koers Update Bitcoin & Aandelen! 2023, September
Anonim

Foto's door: Ermolaev Alexander / Shutterstock.com

Je schrokt niet met de Wu-the Wu-Tang Clan, dat is zo! Stichtend lid RZA daagt Woof-Tang Clan hond-walking-dienst uit voor inbreuk op het handelsmerk en hij speelt niet.

Hiphopsterren Wu-Tang Clan bracht een groot deel van de jaren '90 door met het maken van hun hardcore rap-teksten, vertelde alle meisjes die ze bij hun 'Ice Cream Truck' wilden, en noemde gangsta-gangsters waar ze ze ook vonden.

Gerelateerd: Rapper Hits All Right Notes met Calming Song for Dogs [Video]

Stichtend lid RZA heeft een probleem gevonden met een hondenuitlaatservice in Brooklyn - en Method Man is het er evenmin mee eens. Het bedrijf, genaamd Woof-Tang Clan, verkoopt t-shirts op hun website die een eerbetoon zijn aan de oorspronkelijke Clan, en Woof-Tang-eigenaar Marty Cuatchon zegt dat hij niet precies weet waarom RZA (ook bekend als Robert Diggs) de eerbetoon niet opslaat.

Volgens stukken van de rechtbank zei RZA dat de naam en het logo waar Cuatchon vanaf rolt, sinds 1993 'onmiskenbaar verbonden' zijn met de hiphopgroep. Hij zegt dat het gebruik van Cuatchon een overtreding is van de handelsmerkregistraties die al eigendom zijn van de Wu -Tang Clan en Cuatchon moet onmiddellijk stoppen met gebruiken.

Op de kaart van Cuatchon staat een hond met de naam Bali op een gele en een blauwe achtergrond, net als het solo-debuutalbum van Wu-Tang-lid Old Dirty Bastard, alleen met het gezicht van Old Dirty Bastard (RIP ODB). Cuatchon zegt dat hij een fan is, en hij weet nu dat RZA heet is, maar ging niet veel meer zeggen voordat hij juridisch advies had.

Gerelateerd: Portland's Parking Kitty App brengt alle coolste katten naar de Lot [Video]

Toen hij dat als een hondenloper en een fan zei, vond hij het een grappige en passende manier om hulde te brengen aan de groep, en beweert dat hij nog altijd 'de slechtste honden' is.

Doe mee met je slechte zelf, dan!

Aanbevolen: