Logo pulchritudestyle.com

Jong meisje gered door haar 3 honden tijdens de bevriezing nacht in Woods

Inhoudsopgave:

Jong meisje gered door haar 3 honden tijdens de bevriezing nacht in Woods
Jong meisje gered door haar 3 honden tijdens de bevriezing nacht in Woods

Video: Jong meisje gered door haar 3 honden tijdens de bevriezing nacht in Woods

Video: Jong meisje gered door haar 3 honden tijdens de bevriezing nacht in Woods
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Foto's door: Michael Cross

Na een wandeling door de dichte struik, brengt een negenjarige de nacht door in de ijskoude buitentemperaturen, veilig en warm gehouden door drie van haar harige metgezellen.

Voor het moderne feel-good-verhaal zou deze ongetwijfeld zelfs de koudste harten moeten smelten. Een negen jaar oud meisje werd warm en veilig gehouden door haar honden toen ze het bos inliep, waar ze verdwaald was en de nacht moest doorbrengen om de kou te trotseren.

Rond 6 P.M. Woensdagavond was een jong meisje met haar drie honden afgedwaald van haar huis in de Frog Lake First Nations-gemeenschap (ongeveer 250 km ten oosten van Edmonton) en kwam niet terug toen de nacht viel.

Gerelateerd: Heroic Dog Dies After Saving 7 People After Ecuador Earthquake

Nadat de familie van het meisje en leden van de gemeenschap het dichte bos voor haar zijn gaan zoeken, werden de RCMP net na 11 P.M. De zoektocht ging de hele nacht door, maar er was geen spoor van het kleine meisje te vinden.

Rond 7 uur 's morgens, vlak voordat de dag brak en de autoriteiten bereid waren om een helikopter in te roepen en meer zoek- en reddingsmiddelen, liep het meisje de bush uit en benaderde een lid van de zoekpartij die haar naar huis bracht.

Het meisje bleek in goede gezondheid te verkeren na een check-up bij een plaatselijk ziekenhuis. Het meisje vertoonde geen verwondingen, onderkoeling of vorstbeet, ondanks temperaturen die rond de 0 ° C (32 ° F) schommelden.

Toen Seargent Barry Larocque het meisje vroeg naar haar nacht, zei ze dat ze daar was met haar drie honden en toen ze ging liggen, slingerden ze zich om haar heen en hielden haar warm.

Gerelateerd: 8 geroosterde tips om uw Senior hond warm te houden deze winter

"Ik twijfel er niet aan dat die honden haar behoedden voor misschien enkele dieren die mogelijk in het gebied waren geweest, naast naast haar te liggen, haar warm te houden. Het laat zien hoe honden heel loyaal kunnen zijn aan hun eigenaars en metgezellen, "zei Laroque.

Dit komt alleen maar om aan te tonen dat honden inderdaad ongelooflijk loyaal zijn aan hun menselijke metgezellen en leven om hun welzijn te garanderen, zelfs als dit betekent dat ze de koude buitentemperaturen trotseren en hun favoriete kleine mens voor gevaar beschermen.

[Bron: NationalPost]

Aanbevolen: