Logo pulchritudestyle.com

Global Pet Expo: Canine Colors helpt u de persoonlijkheid van uw hond te ontdekken

Inhoudsopgave:

Global Pet Expo: Canine Colors helpt u de persoonlijkheid van uw hond te ontdekken
Global Pet Expo: Canine Colors helpt u de persoonlijkheid van uw hond te ontdekken

Video: Global Pet Expo: Canine Colors helpt u de persoonlijkheid van uw hond te ontdekken

Video: Global Pet Expo: Canine Colors helpt u de persoonlijkheid van uw hond te ontdekken
Video: Westminster dog show event to include cats 2023, September
Anonim

2018 Global Pet Expo bood ons de gelegenheid om kennis te maken met Letitia Fox, de maker van Canine Colors en een gecertificeerde Canine Compatibility Coach.

In 1978 werd de True Colours persoonlijkheidsbeoordeling vastgesteld en sindsdien vertaald in 16 talen. Het is een leuke en eenvoudige beoordeling van het temperament / persoonlijkheid die mensen inzicht geeft in zichzelf door vier kleuren te gebruiken die vier verschillende persoonlijkheid / temperamenttypen vertegenwoordigen.

Gerelateerd: 'Feline Five' Study onthult katten hebben persoonlijkheidstypen

Letitia Fox is vijftien jaar lang de Executive Producer van de Live Show Divisie van True Colors, Int., En altijd een dierenliefhebber. Fox is een gepassioneerde dierenliefhebber die haar hart pijn doet denken aan hoe honden zo vaak worden teruggestuurd nadat ze zijn geadopteerd omdat mensen denken dat ze de verkeerde hond hebben geadopteerd.

Fox gelooft dat er geen verkeerde matches zijn en dat als we onze persoonlijkheidstypen beter zouden kennen, en die van onze honden, we beter samen zouden kunnen werken om de sterkste band met onze huisdieren te hebben. Met behulp van de theorie achter True Colours heeft Fox het boekje The Canine Colours gemaakt dat mensen helpt hun sterke punten te ontdekken en meer te weten te komen over hondekleurpersoonlijkheden.

Fox wil potentiële hondenbezitters helpen om honden te krijgen die bij hun familie passen, op basis van de persoonlijkheidstypen van de familieleden en de hond. Ze zegt zo vaak dat een persoon met een persoonlijkheidstype dat anders is dan dat van hun hond gelooft dat ze misschien de verkeerde hond hebben gekregen en zij gelooft dat dat niet het geval hoeft te zijn. Helpen om het mysterie van het plukken van een hond te nemen, of om te werken in het persoonlijkheidstype van de hond die je al hebt, is wat Fox gelooft dat het zal helpen terugkom naar schuilplaatsen te verminderen.

Ik kreeg de gelegenheid Letitia haar boek te laten zien en mij te begeleiden bij het ontdekken van mijn persoonlijkheidstype (ik ben een echte Blue! I care!) En vervolgens het persoonlijkheidstype van mijn hond Lilly. Ik heb Lilly vorig jaar geadopteerd tijdens de 2107 Global Pet Expo en ze is zo'n goede puppy. Ik wilde weten hoe we haar leven nog gelukkiger konden maken, en Letitia's boek heeft me geholpen te bevestigen dat Lilly een totale oranje type-actief, boeiend en speels is. Hoewel ik dat wist omdat ze een puppy is, waren de andere dingen waar haar boek over spreekt met betrekking tot persoonlijkheidstypen Lilly (en ik!) Tot in de puntjes.

Letitia typt ook AKC-rassen met een hondskleur en vorig jaar deden we een DNA-test op Lilly om te zien wat haar achtergrond was. Lilly was een mix van Labrador Retriever (oranje), Boxer (oranje) en Duitse herder (goud, en dat was een goede tweede voor haar score). Deze gids alleen zou voor gezinnen zo'n verschil kunnen maken wanneer ze kijken naar welk huisdier ze in hun gezin willen brengen om de juiste match te krijgen.

Gerelateerd: Doggy See, Doggy Do? Studie kijkt naar honden die de persoonlijkheid van de eigenaar adopteren

Daarom werkt Letitia met schuilplaatsen en organisaties om hen te certificeren als coaches van Canine Colours. Ze hoopt dat ze het verschil kan maken in het overgeven van honden en overal verbeterde relaties tot huisdieren en hun families kan brengen.

Ik heb zoveel plezier beleefd aan het ervaren van mezelf en mijn hond, en ik denk dat het een geweldig hulpmiddel is voor iedereen die meer wil weten over zichzelf en hun harige familieleden! Bekijk het - je hond wil dat je dat doet!

Aanbevolen: