Logo pulchritudestyle.com

Lucy Pet Products Out To Instellen van een Guinness Wereldrecord Deze vrijdag!

Inhoudsopgave:

Lucy Pet Products Out To Instellen van een Guinness Wereldrecord Deze vrijdag!
Lucy Pet Products Out To Instellen van een Guinness Wereldrecord Deze vrijdag!

Video: Lucy Pet Products Out To Instellen van een Guinness Wereldrecord Deze vrijdag!

Video: Lucy Pet Products Out To Instellen van een Guinness Wereldrecord Deze vrijdag!
Video: Geweld in Rio de Janeiro: 7000 doden in 2017 - RTL NIEUWS 2023, September
Anonim

Op vrijdag zal Lucy Pet Products records breken voor de langste en zwaarste float voor de Tournament of Roses-parade, waarop surfhonden rijden die rijden op de grimmigste golven gecreëerd door een unieke golfmachine!

2 januari 2017 wordt een volledig tubulaire dag! Het Tournament of Roses zal zijn 128e parade sponsoren in Pasadena, Californië, en zal ongetwijfeld spectaculaire dobbers hebben! Om de show te stelen, is er echter één thema 'Beachside Paradise', met een speciaal voor honden ontwikkelde wave-machine om door de parade te surfen en gesponsord door The Lucy Pet Foundation.

Lucy Pet wil het Guinness Wereldrecord breken voor de langste en zwaarste dobber en we kunnen niet zien hoe ze dat niet zouden doen met de 125 voet lange vlotter die 70 ton weegt en 10.000 gallons water vervoert voor sommige speciaal gekozen surfin 'honden om vang wat golven op. De acht epische honden werden geselecteerd als winnaars van een landelijke wedstrijd die Lucy Pet eerder dit jaar hield, en ze zullen de show zeker stelen!

Gerelateerd: De Lucy Pet Foundation: castratie en castratie onderweg

En je ziet dat het record wordt doorbroken Vrijdag 30 december van 08.30 uur tot 11.00 uur in de Fiesta Float Barn. Om het Guinness World Record-officieel te maken, zal de Lucy Pet Products Float worden gewogen door de California Hwy. Patrouille voor de officiële scheidsrechter van het Guinness Wereldrecord.

Het is jouw kans om de Lucy Pet Gnarly Crankin 'K9 Wave Maker van dichtbij te zien komen - gevuld met 10.000 gallons water en het K9-surfteam. Ook zullen JoJo Siwa, popster en internetsensatie, en Carolyn Hennesy, Emmy-genomineerde soap-operaster van ABC's General Hospital, in de ban zijn voor deze gedenkwaardige gelegenheid.

En er zijn genoeg honden in de cel bij de hand, waaronder Sully the English Bulldog, Turbo the surfing golden retriever en Fred the World Champion Surfing and Frisbee trick dog.

De zweefvlieger van Lucy Pet zal AWM's gepatenteerde PerfectSwell-technologie gebruiken, die specifiek zal worden geprogrammeerd voor de hondensurfers, die er zeker van zijn om de drukte te verbazen met hun vaardigheden en stijl. Een golfmachine ontwerpen voor een mobiele omgeving zoals een dobber is een uitdaging, omdat ze ervoor moeten zorgen dat de golfgrootte geschikt is voor het gewicht en de voetafdruk van de dobber - en stelt de harige surfers in staat te laten zien van hun volledig radicale vaardigheden.

Gerelateerd: Jaarlijkse Surf Dog Surf-A-Thon Viert America's Heroes

De officiële Rose Bowl-parade begint om 8:00 uur op PST op 2 januari 2017 en heeft 96 deelnemers die de drukte voorbij zien waaien. En haal dit - De Lucy Pet Foundation Float zal een heel speciale gast hebben - Petguide.com Editor Amy Tokic! Amy zal Live Facebook zijn tijdens de parade, dus volg ons op Facebook zodat je met haar mee kunt rijden!

Aanbevolen: