Logo pulchritudestyle.com

Maak kennis met de geheel nieuwe, AI-Powered Furbo Treat-Tossing Pet Camera

Inhoudsopgave:

Maak kennis met de geheel nieuwe, AI-Powered Furbo Treat-Tossing Pet Camera
Maak kennis met de geheel nieuwe, AI-Powered Furbo Treat-Tossing Pet Camera

Video: Maak kennis met de geheel nieuwe, AI-Powered Furbo Treat-Tossing Pet Camera

Video: Maak kennis met de geheel nieuwe, AI-Powered Furbo Treat-Tossing Pet Camera
Video: The SureFeed® Sealed Pet Bowl 2023, September
Anonim

Furbo Treat-Tossing Pet Camera lanceert een nieuw, verbeterd model. Compleet met een bijgewerkte camera, hondherkenningstechnologie en Smart Alerts, is Furbo nu beter dan ooit!

Een van de moeilijkste dingen voor hondenouders is het zien van dat droevige puppygezicht terwijl je je klaarmaakt om naar je werk te gaan. Weten dat je hond urenlang alleen is en je afvraagt hoe ze daarmee omgaan, maakt dat zelfs de besten van ons zich ellendig voelen en … Nou ja, een beetje schuldig.

Dankzij de constante vooruitgang in huisdierentechnologie, kun je nu rustig rusten als je je hondje alleen laat. Met verschillende camera's voor huisdieren kunt u uw hond volgen en ermee communiceren, zelfs als u niet thuis bent, maar Furbo, een oude favoriet bij eigenaren van huisdieren, ging nog een stap verder en biedt nu een nieuwe reeks innovatieve functies op basis van AI-technologie.

Ja, dat heb je goed gelezen. Furbo maakt nu gebruik van kunstmatige intelligentie zodat u real-time meldingen krijgt over het gedrag van uw hond en over gebeurtenissen die plaatsvinden terwijl u er niet bent. Deze slimme meldingen omvatten:

  • Dog Activity Alert - De app zal u op de hoogte stellen zodra hij een doorlopende activiteit opmerkt. Als je hond heen en weer loopt of door het huis rent, weet je het meteen!
  • Dog Selfie Alert - Ik weet dat al die #dogsofInsta helemaal weg zullen zijn van deze nieuwe functie! Furbo kan nu herkennen wanneer je hond direct in de camera kijkt, wat de camera ertoe aanzet om een geweldige foto van je pup te maken! Je krijgt ook meteen een melding (verzonden met de momentopname van je huisdier) zodat je ze kunt belonen met een snoepje of speeltijd.
  • Person Alert - De nieuwe AI-gevoede software kan ook mensen herkennen, dus u ontvangt een melding als een indringer bij u thuiskomt of als uw hondenloper op tijd arriveert. Handig, toch?
Als onderdeel van hun premiumservice, is Furbo van plan in de komende maanden extra Smart Alerts uit te rollen, dus houd je ogen open voor nog meer leuke en handige functies!
Als onderdeel van hun premiumservice, is Furbo van plan in de komende maanden extra Smart Alerts uit te rollen, dus houd je ogen open voor nog meer leuke en handige functies!

Hoewel het best indrukwekkend is om contact te kunnen houden met je huisdier van werk of vakantie, is het niet het enige dat Furbo Treat-Tossing Pet Camera geweldig maakt. Smart Alerts, in combinatie met de dagelijkse tijdlijn die beschikbaar is via de app, kunnen u helpen verschillende gedragsproblemen te voorkomen en op te lossen. Door een manier te vinden om patronen of onregelmatigheden in de routine van uw hond te identificeren, kunt u problemen herkennen zoals verlatingsangst, wapengeweld en ander destructief gedrag.

Naast deze handige meldingen wordt Furbo Treat-Tossing Camera nu ook geleverd met een vernieuwde hardware. Het bekende ontwerp blijft, maar er zijn een paar belangrijke verbeteringen aan de specificaties:

  • Verbeterde camera: Nu kunt u uw hond bekijken met een 1080p met een groothoeklens met 4x zoom en 160 graden.
  • Nachtzicht: Dark is geen partij voor de nieuwe Furbo! Zelfs als de lichten uit zijn, kun je een glashelder beeld van je huisdier krijgen.
  • New Treat Dispenser: De nieuwe traktatie bevat nu meer dan 100 stukjes, wat betekent meer lekkers voor de hond, en minder last van navullingen voor de ouder!

En het beste is, als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van de Furbo Treat Tossing Pet Camera en alle geweldige functies die het biedt, kun je dit doen terwijl je $ 80 bespaart! Vanaf Black Friday tot 1 december is Furbo slechts $ 169 beschikbaar voor Amazon. Net op tijd voor Kerstmis, heb ik gelijk?

Aanbevolen: