Logo pulchritudestyle.com

Eten honden echt huiswerk?

Inhoudsopgave:

Eten honden echt huiswerk?
Eten honden echt huiswerk?

Video: Eten honden echt huiswerk?

Video: Eten honden echt huiswerk?
Video: IK WIL EEN BEAGLE! | DierenpraatTV 2023, September
Anonim

Awww, "de hond at mijn huiswerk." Het is een ijzersterk alibi. De hond was daar, hij zag het, hij kan het gewoon niet zeggen hij zag het en niemand wil het 'bewijs' eens onder de loep nemen als het eenmaal is 'gepresenteerd'. Dit heerlijke excuus wordt al decennia lang gebruikt. Maar hoe is het begonnen en honden doen? werkelijk huiswerk eten?

tegoed: Barna Tanko / iStock / GettyImages
tegoed: Barna Tanko / iStock / GettyImages

Hoe het excuus begon.

Het oorsprongverhaal van "de hond at mijn huiswerk" is behoorlijk charmant. In 1905 belde de muziekrecensent voor een Welsh-magazine Het Cambrium schreef over een minister die tijdelijk invalt in een landelijke kerk in Wales. Na de dienst vroeg hij de klerk of zijn preek lang genoeg was geweest. De minister was opgelucht om te horen dat het zo was en gaf de klerk toe dat zijn hond een deel van het papier had opgegeten waarop de preek was geschreven vlak voor de dienst. De twee lachten goed en peinsden zich af of de honden misschien niet goed zouden kunnen eten.

tegoed: JStaley401 / iStock / GettyImages
tegoed: JStaley401 / iStock / GettyImages

De eerste is Jacqueline Moss, uit Cumberland, Maine. Haar geliefde Labrador, Dusty, bleek een voorliefde voor geschiedenis te hebben. Moss herinnert zich, " Toen ik in de zesde klas zat, moesten we een project maken voor de oude beschaving, en het was een Sumerische baksteen, ik maakte het en liet het 's ochtends op de radiator liggen, ik was' s ochtends beneden en het was verdwenen. En mijn hond - mijn Labrador zag er erg schuldig uit. " Dusty was in orde, de formule die haar leraar haar gaf voor Sumerische baksteen, was meer een recept voor een historisch groot hondenkoekje. Vriendelijk, de lerares van Jacqueline accepteerde haar excuus.

Image
Image

En in een interessante draai vertelt lerares, Linda Becker uit Williamstown, Massachusetts, dat haar hond het huiswerk van haar studenten at. Ze legt uit, Ik kwam thuis van het lesgeven op een dag en liet mijn tas op de grond in de keuken liggen, ging mijn gang en toen ik terugging naar de keuken, had mijn puppy - met zijn kleine, naaldachtige tanden - een aantal studentenpapier eruit getrokken van mijn tas, en kauwde ze op. Stel je de schaamte voor van het moeten vertellen aan studenten, mijn hond heeft je huiswerk opgegeten. '

Het lijkt erop dat dit beproefde excuus nergens heen gaat. Zolang er huiswerk is, zullen er honden zijn om het op te eten.

Aanbevolen: