Logo pulchritudestyle.com

Hoe een hond te trainen om te dansen

Hoe een hond te trainen om te dansen
Hoe een hond te trainen om te dansen

Video: Hoe een hond te trainen om te dansen

Video: Hoe een hond te trainen om te dansen
Video: How To Care For A Senior Dog - For Dogs 8+ Years Old - Professional Dog Training Tips 2023, September
Anonim

Cavorting rond op haar achterpoten, uw hond draait in een cirkel. Lachend, je geeft haar de opdracht om weer te draaien en, vrolijk, voldoet ze. Je hond leren dansen op haar achterpoten kost tijd en oefening, maar het eindresultaat is een flitsende truc, verhoogde heupsterkte voor je hond en veel tijd samen oefenen.

Image
Image

Stap 1 - Begin met je hond voor je, zittend. Laat je hond een traktatie zien en lok je pup op haar achterpoten. Terwijl je hond nog steeds op haar achterste benen ligt, geef haar de traktatie en loof haar enthousiast.

Stap 2 - Lok uw hond op haar achterpoten en geef haar de ene traktatie na de andere, waarbij ze haar de hele tijd prijst dat ze staat. Bouw geleidelijk aan de hoeveelheid tijd die uw hond aan haar achterbenen besteedt, rekening houdend dat kracht en balans de tijd nemen om zich te ontwikkelen.

Stap 3 - Introduceer de verbale cue "dance" terwijl je je hond in positie lokt. Beloon uw hond elke keer dat zij haar enthousiast opvolgt en prijs haar. Begin met het vasthouden van de snoepjes in je linkerhand terwijl je met je rechterhand signaleert, zodat je pup leert op te staan, zelfs als je geen snoep vasthoudt.

Stap 4 - Wanneer uw hond zonder problemen enkele seconden achter elkaar op haar achterpoten kan blijven, gebruik dan een traktatie om haar in een cirkel te lokken terwijl ze wakker is. In eerste instantie mag je het maar een kwart van de weg maken of de helft van de weg eromheen, maar beloon je hond altijd en prijs haar. Naarmate haar spieren en kracht zich ontwikkelen, zal ze zich in een complete cirkel omdraaien.

Van Kea Grace

Aanbevolen: