Logo pulchritudestyle.com

4 Nieuwe variëteiten Vind "Furrever" Home In Chateau La Paws Wines

Inhoudsopgave:

4 Nieuwe variëteiten Vind "Furrever" Home In Chateau La Paws Wines
4 Nieuwe variëteiten Vind "Furrever" Home In Chateau La Paws Wines

Video: 4 Nieuwe variëteiten Vind "Furrever" Home In Chateau La Paws Wines

Video: 4 Nieuwe variëteiten Vind "Furrever" Home In Chateau La Paws Wines
Video: UFO's VAN DE 37e PARALLEL (Realiteit of Mythe) Mysteries met een Geschiedenis 2023, September
Anonim

Laten we nog een glas opheffen en de vier nieuwe variëteiten (alleen voor mensen!) Roosteren die Chateau La Paws aan haar collectie toevoegt. We geven ze vier poten omhoog!

Nu praat je mijn taal! Hoewel ik altijd snel mijn financiële steun ga toewijzen aan een waardige organisatie of mijn hardloopschoenen aantrekken om het bewustzijn te vergroten, om te weten dat mijn bevvillijke keuze meer is dan alleen mij gelukkig maken, is een win-win situatie!

Het lijkt erop dat onze goede vrienden bij Sonoma's Diageo Chateau & Estate Wines het spel hebben verhoogd als het gaat om het ondersteunen van schuilplaatsen in het gebied door toevoeging aan hun selectie van de rassen van Chateau La Paws. Deze week introduceerden de innovatieve wijnboeren een Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Merlot en een Sweet Red Blend in hun bekroonde portfolio.

Gerelateerd: Craft Brewery Kickstarter Doelstellingen om Pints te dienen en te helpen Pups

Om u wat achtergrondinformatie te geven, introduceerde Petguide.com dit unieke initiatief eerder dit jaar. Het werd ontworpen om het bewustzijn te vergroten en fondsen te werven ter ondersteuning van gebiedshutsen waarvan de afbeeldingen prominent op het wijnetiket te zien waren. Toentertijd waren onder andere Chardonnay, Pinot Noir en de Rode Wijnmix en volgens wijnmaker Marty Spate, "Door de stortvloed van steun van consumenten die hun liefde voor de wijn delen en hun geweldige reddingsverhalen, wisten we dat we vier nieuwe moesten creëren variëteiten met nog meer speciale reddingshonden."

Het lijkt er dus op dat hun pogingen om deze nieuwe markt te verkennen met succes werden overwonnen en voor de lancering van deze uitgebreide portfolio is de wijnmakerij opnieuw een partnerschap aangegaan met North Shore Animal League America (NSALA), 's werelds grootste organisatie voor het redden en adopteren van dieren die geen dieren doden.

Gerelateerd: Deze Brew's For Bowser: Bier voor honden is een koele, verfrissende trend

De labels van deze volgende partij van aanbevolen wijnen zijn foto's van elk van de 28 pups die worden gepromoot voor adoptie bij NSALA. Samen met een gelddonatie van $ 100.000 verhoogt de wijnmakerij niet alleen het bewustzijn, maar vergroot het de mogelijkheid van de organisatie om mobiele reddings- en adoptie-eenheden te financieren. reis door heel Amerika en help lokale schuilplaatsen met hun adoptiedrives.

De wijnen zijn verkrijgbaar bij winkels in het hele land, zijn redelijk geprijsd voor $ 12,99 en ik weet al wat je denkt. Pak een fles, ondersteun een goede zaak en plak het op een plank of geef het weg met Kerstmis als je geheime kerstcadeau. Alle goede ideeën, maar dit is een super wijn! In feite ontvingen zowel de Chateau La Paws Chardonnay als de Red Blend gouden medailles, waarbij de laatste de eer van "Best in Class" ontving tijdens de Los Angeles International Wine Competition 2015. Dus haal die wijnglazen eruit die we allemaal redden voor een speciaal gezelschap en geniet hier zelf van!

En natuurlijk zijn NSALA's dolgelukkig om de stralende gezichten van hun reddingspuppes alweer in de winkelschappen te zien. Joanna Yohannan, SVP Operations bij NSALA: "We zijn blij dat onze mooie reddingshonden opnieuw op de wijnetiketten Chateau La Paws staan. Deze meest genereuze bijdrage ter ondersteuning van onze missie wordt ten zeerste op prijs gesteld, evenals de toewijding om aandacht te blijven vragen voor onderdakhuisdieren."

Aanbevolen: