Logo pulchritudestyle.com

Daniel Craig gebruikt Puppy Power om Aston Martin Contest uit te leggen [Video]

Inhoudsopgave:

Daniel Craig gebruikt Puppy Power om Aston Martin Contest uit te leggen [Video]
Daniel Craig gebruikt Puppy Power om Aston Martin Contest uit te leggen [Video]

Video: Daniel Craig gebruikt Puppy Power om Aston Martin Contest uit te leggen [Video]

Video: Daniel Craig gebruikt Puppy Power om Aston Martin Contest uit te leggen [Video]
Video: Bow Wow Bill and Adrienne Forsythe Talk Dog 2023, September
Anonim

Acteur Daniel Craig gebruikt zijn onweerstaanbare Bond-bedel niet om geld in te zamelen voor de mijnbestrijdingsdienst van de Verenigde Naties. In plaats daarvan heeft hij een 'wapen' dat nog krachtiger is - ooit de leukste golden retriever-pups!

Bekende acteur Daniel Craig gebruikt zijn ongelooflijk charmante Bond-kracht en werkt samen met een in Californië gevestigd online liefdadigheidsplatform Omaze om fondsen en bewustzijn te werven voor de United Nations Mine Action Service (UNMAS).

Omaze staat erom bekend goede doelen te helpen door campagnes aan te bieden waarin donoren once-in-a-lifetime ervaringen kunnen winnen, terwijl Craig een actieve U.N. Global Advocate is. De gelukkige winnaar van Craig's campagne zal worden gepresenteerd (door Craig zelf!) Met een gloednieuwe aangepaste Aston Martin, evenals een reis met Craig naar een 'geheime' bestemming die Craig heeft gekozen.

Gerelateerd: Lady Gaga gaat Goo-Goo voor nieuwe puppy

Wat deze campagne zo fantastisch maakt, is de promovideo waarin Craig schittert. Craig haalt alle vlagen tevoorschijn en vertelt de kijker dat het moeilijk is om een nummer op zo'n ongelooflijk prijzenpakket te zetten, en dus de waarde van het pakket in 'puppies' beschrijft, 'kan logischer zijn.

Vervolgens trekt hij puppy na puppy uit en vergelijkt de voordelen van de campagne met hun waarde in 'puppyeconomics.' Met zijn beroemde Double 007-wiskunde, tegen het einde van de promo, waarin hij vertelt dat de grootste waarde van de campagne het aantal is van levens die UNMAS zal kunnen redden, en dat is de moeite waard, "Alle pups in de wereld."

Gerelateerd: Patrick Stewart's Love Affair met een mooie Foster Pittie genaamd Ginger [Video]

Het is duidelijk dat Craig een humanitair persoon is, zoals in een andere poging om UNMAS ten goede te komen, hij liep door een levend mijnenveld in Cambodja, maar hem frambozen zien blazen bij die schattige puppy's aan het einde van de video, zal hem min of meer als de beste bevestigen..ever en definitieve puppyventilator voor het leven!

U kunt de campagne en andere beloningen online bekijken.

Aanbevolen: