Logo pulchritudestyle.com

Over-Protective Pet Parent Leaves Over-the-Top Pup Care-instructies

Inhoudsopgave:

Over-Protective Pet Parent Leaves Over-the-Top Pup Care-instructies
Over-Protective Pet Parent Leaves Over-the-Top Pup Care-instructies

Video: Over-Protective Pet Parent Leaves Over-the-Top Pup Care-instructies

Video: Over-Protective Pet Parent Leaves Over-the-Top Pup Care-instructies
Video: Изучал околосмертные переживания в течение 30 лет, и то,... 2023, December
Anonim

Foto's door: Tommy Rivers

Omdat niemand voor je huisdier zorgt zoals jij, heeft een bedachtzame hondenouder haar neefje de meest gedetailleerde instructies nagelaten toen ze de stad uitging.

De tante van Tommy Rivers moest de verzorging van haar lieve puppy Pepper in Tommy's handen achterlaten. Dus, wat doet een goede huisdiereneigenaar voor de babysitter voordat ze vertrekt?

Laat een lijst met instructies achter, natuurlijk.

Image
Image

Gerelateerd: hilarisch lab pronkt met gekke surveillancevaardigheden [video]

Maar dit was niet zomaar een lijst die zijn tante verliet. Nee, Tommy's tante wilde heel duidelijk maken dat Pepper, AKA 'Het mooiste meisje ter wereld', royaal behandeld moest worden en zeer specifieke wensen en behoeften had.

Peppers had bijvoorbeeld onder geen enkele omstandigheid koolhydraten voor snacks. Niemand houdt van een hondje met een muffin top! En wat betreft genegenheid, Pepper gaf de voorkeur aan dikke knuffels en een kleine kus - Peppers mama wilde zeker niet dat Tommy de knuffels probeerde te verslaan!

Tommy kreeg ook de opdracht om zijn tante dagelijks een foto van Pepper te sturen, evenals FaceTime, zodat ze wat tijd samen konden hebben en een heel specifieke lijst van 'Do not's' kregen, zoals het slaan, schoppen of tegen haar schreeuwen. Tommy moest altijd weten waar Pepper was om ervoor te zorgen dat ze niet ontsnapte en Tommy's tante zou zeker het belangrijkste (en hilarische) 'niet doen' van alles laten zoals ze hem zei: "Haat haar niet omdat jij bent haar niet!"

Gerelateerd: WeRateDogs verhoogt geld voor Doggos in Need. 12/10 Goede baan!

Tommy was duidelijk geen hater, zoals hij op de lijst van zijn tante plaatste eisen instructies op zijn Twitter- en Imgur-accounts, het internet instellen voor de hilariteit. Tommy was een goede sport, volgde alle instructies expliciet en deelde zelfs een foto van hoe blij Pepper was in zijn zorg.

Wat je gewoon laat zien, wil je dat een klus klopt? Je weet zeker dat je iemand precies vertelt hoe hij het moet doen. En vergeet niet, geen koolhydraten!

Aanbevolen: