Logo pulchritudestyle.com

Onrechtmatig gevangengenomen man en zijn gevangenispup genieten van hun vrijheid

Inhoudsopgave:

Onrechtmatig gevangengenomen man en zijn gevangenispup genieten van hun vrijheid
Onrechtmatig gevangengenomen man en zijn gevangenispup genieten van hun vrijheid

Video: Onrechtmatig gevangengenomen man en zijn gevangenispup genieten van hun vrijheid

Video: Onrechtmatig gevangengenomen man en zijn gevangenispup genieten van hun vrijheid
Video: Ex Officer Tells Them NOTHING! Gets Fired Anyway. 2023, September
Anonim

Foto's door: Malcolm Alexander

Het is een verhaal dat je bijna niet zou geloven … en toch is het waar. Een man die bijna veertig jaar ten onrechte gevangen zit, is vrijgelaten en hij brengt zijn hond Onschuldig met zich mee.

Het lijkt een verhaal voor een televisiefilm, maar het is het echte leven van Malcolm Alexander. Achtendertig jaar geleden was Alexander ten onrechte gevangengezet. Hij claimde toen onschuld en dat al bijna vier decennia. Dankzij The Innocence Project, een juridische organisatie zonder winstoogmerk die probeert mensen te helpen die ten onrechte zijn veroordeeld voor misdaden, is Alexander bevrijd en neemt hij een zeer speciale vriend mee uit de gevangenis.

Related: Puppies Behind Bars: How Raising Service Dogs Changes Inmates

Je ziet, terwijl Alexander in de gevangenis, nu 58 jaar oud, verliefd werd op en getraind werd voor een puppy geboren op 22 april 2016. Er is een groeiend aantal programma's waarmee gedetineerden honden kunnen grootbrengen en trainen voor verschillende doeleinden. doeleinden, maar in sommige gevangenissystemen mogen gevangenen huisdieren houden. De penitentiaire inrichting van Louisiana, een maximaal beveiligde gevangenisboerderij, is zo'n plek.

Er is een verlanglijstje van Amazon.com voor Malcolm Alexander, die ten onrechte 38 jaar in de gevangenis heeft doorgebracht, en zijn puppy-herberg voor die …

Geplaatst door Innocence Project op vrijdag 2 februari 2018

Innocent, of Inn, was de bakermat van een nest van tien puppy's van een vriend van Alexander, ook een gevangene. Alexander noemde haar onschuldig omdat hij zei dat ze onschuldig was, net zoals hij was. Omdat hij de dader was, dacht hij dat ze de meeste liefde nodig zou hebben, en hij bleef Inn vertellen dat hij wist dat ze op een dag in staat zouden zijn vrijheid samen te proeven en geduldig te zijn.

Onschuldig woonde waar Alexander binnen het systeem werkte - de metaal- en houtwinkels. Hij zorgde voor haar, gaf haar te eten en trainde haar. Hij zegt dat hij het voorrecht kende om de liefde van Innocent te hebben en dat hij haar dankbaar was.

The Innocence Project begon zijn zaak in 1996, en nadat hij volledig vrijgesproken was van het misdrijf dankzij DNA-bewijzen die zijn onschuld aantoonden, werd hij op 30 januari vrijgelaten uit de gevangenis. Hij zei dat hij boos was, toen hij jonger was, maar nu wil hij gewoon omringd zijn door zijn familie en liefde, en om te genieten van het leven dat hij nog heeft.

Image
Image

De zoon van Alexander is nu zelf een vader en Alexander en Inn verblijven bij zijn zoon en diens zoon terwijl ze de veranderingen van de laatste 38 jaar doorwerken. Het is een heel ander leven dan het leven dat Alexander leefde toen hij gevangen werd gezet, en hij werkt eraan om weer geacclimatiseerd te worden.

Gerelateerd: gedetineerden Help 'Unadoptable' Honden leren opnieuw lief te hebben

Dat omvat het opvoeden en liefhebben van Onschuldigen buiten de gevangenismuren. Terwijl hij in de gevangenis zat, leerde hij vaardigheden op het gebied van timmeren, houtbewerking en sieraden maken, en er is een crowdfunding-campagne en een Amazon Wishlist om hem te helpen aan de slag met een nieuw leven en een stand op de kunstmarkt in New Orleans. Hij wil voor zichzelf en voor Onschuld kunnen zorgen … de hond die onvoorwaardelijk van hem hield. De staat kan verplicht zijn om een schadevergoeding te betalen voor de onrechtmatige gevangenisstraf, maar het is moeilijk om bijna vier decennia van verlies te compenseren, en het kan jaren duren voordat er iets door het systeem gaat.

In de tussentijd is Alexander gewoon dankbaar voor zijn onschuld en zijn lieve Onschuldige. Hij zegt dat ze prachtig is en dat ze van haar vrijheid houdt. We zijn dankbaar dat Alexander dat ook kan.

Aanbevolen: