Logo pulchritudestyle.com

YaDoggie belooft dierenwelzijn met Smart Scoop-technologie

Inhoudsopgave:

YaDoggie belooft dierenwelzijn met Smart Scoop-technologie
YaDoggie belooft dierenwelzijn met Smart Scoop-technologie

Video: YaDoggie belooft dierenwelzijn met Smart Scoop-technologie

Video: YaDoggie belooft dierenwelzijn met Smart Scoop-technologie
Video: The worst guard dog in history🐶😂 #shorts 2023, September
Anonim

Foto's door: YaDoggie

YaDoggie is een nieuw food- en traktatiebedrijf uit Santa Cruz, Californië, dat belooft dierenwelzijn voorop te stellen en coole voorspellende verzending aanbiedt!

Hond-ouder Sol Lipman weet het een en ander over honden. Hij is toegewijd aan de zijne en toegewijd om ervoor te zorgen dat honden overal het beste eten en drinken hebben.

Gunstig, hij weet ook iets van technologie-oprichtende bedrijven zoals Tomfoolery en Rally Up (die allebei enorm succesvol waren en respectievelijk aan Yahoo en AOL werden verkocht). Hij besloot om zijn liefde voor zijn huisdieren en toewijding voor hun welzijn te nemen in een nieuwe onderneming, YaDoggie.

Gerelateerd: Chinese Dog Food Company verplaatst operaties naar de VS.?!

YaDoggie helpt ouders om een meer holistisch pad te volgen als ze voor hun honden zorgen, omdat steeds meer mensen dit zelf doen. Naast Lipman heeft hij een behoorlijk aantal technische investeerders, waaronder Tim Armstrong en Jacqueline Reese. Het is duidelijk dat de technische component is gedekt.

Maar ze willen niet dat YaDoggie een hondentechnologiebedrijf wordt (hoewel ik dol ben op alle technische mogelijkheden!) - in plaats daarvan willen ze zich concentreren op hondenwelzijn door technologie te gebruiken om het gemakkelijker te maken.

Gerelateerd: Studie: het dieet van een hond is belangrijk voor zijn darmen op meer manieren dan een

YaDoggie biedt gezond, graanvrij voedsel en lekkernijen en hun slimme schep maakt het voeren van de exacte hoeveelheid om uw hond gezond te houden een briesje. In drie recepten - buffalo / duck, lam / zoete aardappel en beperkt ingrediënt kalkoen / erwt, geen van de formules rijst, maïs, tarwe of soja. Lipman zegt dat hij begrijpt dat het soms frustrerend is om te weten of iemand anders de honden gevoerd heeft (of niet), dus creëerde hij een SmartThings Hub in zijn huis zodat hij wist wanneer honden werden gevoerd. Hij zegt dat hij gelooft dat we onze honden alleen maar bezig houden met dood-obesitas en gezondheidsproblemen - en wil dat stoppen.

De Smart Scoop is Bluetooth-enabled en beschikbaar in november. Het maakt verbinding met smartphones zodat iedereen weet of de honden zijn gevoerd. Als iemand de schep oppakt, zal er een lichtje knipperen om die persoon te vertellen of ze al gevoed hebben, omdat Lipman zegt dat het belangrijk is dat ze een primeur maken die voedsel meet en mensen thuis laat weten of ze in de buurt zijn zonder voedsel, zodat ze meer kunnen bestellen.

Deze 'voorspellende verzendkosten', zoals hij het noemt, is een alternatief voor geautomatiseerde verzending van andere bedrijven omdat YaDoggie's primeur algoritmen gebruikt die voorspellen wanneer u op het punt staat uit eten te komen en vervolgens wordt verzonden zodat u niet droog bent tijdens het eten. De app laat hondenouders toe om aanpassingen aan te brengen als dat nodig is, maar het is ontworpen om ervoor te zorgen dat je huisdier de juiste dingen in de juiste hoeveelheden in een handomdraai kan voeren.

Abonnementen beginnen bij $ 50 per maand voor een 40-pond hond, en dat is inclusief verzendkosten. Afhankelijk van de grootte van de hond, past YaDoggie de hoeveelheid voedsel aan die nodig is en biedt het zelfs een overgangspakket voor de omschakeling naar hun voedsel. Prijzen variëren afhankelijk van de grootte van de hond, en gezonde lekkernijen worden ook aangeboden en kunnen worden opgenomen in de verzendkosten.

Klinkt precies zoals deze hond-liefhebbende knoeiboel nodig heeft! Uit om te bestellen!

Aanbevolen: