Logo pulchritudestyle.com

Huisdieren en Peeps Welkom bij de Lente Canadese Pet Expo 2017

Inhoudsopgave:

Huisdieren en Peeps Welkom bij de Lente Canadese Pet Expo 2017
Huisdieren en Peeps Welkom bij de Lente Canadese Pet Expo 2017

Video: Huisdieren en Peeps Welkom bij de Lente Canadese Pet Expo 2017

Video: Huisdieren en Peeps Welkom bij de Lente Canadese Pet Expo 2017
Video: Pet Shop Boys - It's A Sin (Official Video) [HD REMASTERED] 2023, September
Anonim

Canadian Pet Expo - zie het als Disney World voor uw huisdier. En als je een heel, heel goede jongen (of meisje) bent geweest, kun je ook meekomen!

Canada's grootste huisdier extravaganza - Canadian Pet Expo (CPE) - is terug en dit voorjaar vindt het plaats in het internationale centrum van Toronto van 14 tot 16 april 2017; een driedaagse affaire die belooft iets af te leveren voor elke pooch, poes en huisdierouder.

Het langverwachte evenement biedt honderden verkopers, duizenden producten en heel veel leuke wedstrijden, variërend van de AquaDogs-dokduikiga tot Rocket Relay-flyball en behendigheidsprofessionals Woofjocks Canine All-Stars. Als toeschouwersport niet opwindend is voor je kleine mannetje of meisje, kunnen ze nog steeds meedoen met het plezier door (vooraf) deel te nemen aan de Best Dressed Show van de CPE, gesponsord door Great Jacks, WHIMZEES en gehost door Jennifer Valentyne uit Q107. Nog steeds niet genoeg om ze te doen hijgen in afwachting en op zoek naar hun partij blindgangers? Wat dacht je van de $ 1.500 aan prijzen en CPE-geld dat wordt uitgedeeld aan de winnaars!

Verwant: Dock Diving Dogs maken deze zomer een splash

Dat is niet alles! Noodles en HERO, afgelopen kampioenen van het Top Dog Trick-evenement van de CPE, zijn zowel vrijdag als zaterdag aanwezig om de deelnemers van dit jaar bij de voorronden te ondersteunen - geen woord als ze beschikbaar zijn voor handtekeningen - en opnieuw op zondag voor de grote kampioensronde.

Maar CPE is niet helemaal naar de honden gegaan. De grootste kattenshow van Canada zal ook plaatsvinden en als je liever je leven deelt met een klein dier, vogel, reptiel of vis, is er een showcase voor konijn en cavia en praktische exoten die je kleine tweebenige gezin zeker zullen plezieren leden.

Verwant: Shelter Spotlight - National Service Dogs

En de boodschap van CPE blijft uitdragen wat velen van ons al voelen: dat elk huisdier een metgezel is voor het leven en dat je elke dag met hen zou moeten delen zoals je met elk familielid zou doen. Vanwege deze mantra zijn ze actief betrokken bij het geven van teruggave aan de dierengemeenschap en werken ze in 2017 samen met National Service Dogs om hun getrainde honden te helpen met de mensen bij BOOST Child and Youth Advocacy Center. Een pluim voor degenen die geven !!

Dus voor nu hoef je alleen maar je kalender tevoorschijn te halen als een goede huisdierouder en je kleine hulpje te helpen markeren hoeveel meer slaap je krijgt voor hij naar Canadian Pet Expo gaat!

Aanbevolen: