Logo pulchritudestyle.com

Beste 10 Bowls voor Shorkies

Inhoudsopgave:

Beste 10 Bowls voor Shorkies
Beste 10 Bowls voor Shorkies

Video: Beste 10 Bowls voor Shorkies

Video: Beste 10 Bowls voor Shorkies
Video: EVERYTHING You Need To Know About The Arlo Essential, Pro 4 And Ultra 2 2023, September
Anonim

Het vinden van het juiste serviesgoed voor uw Shorkie is belangrijk omdat hij gevoelig is voor hypoglykemie. We hebben de beste 10 Bowls For Shorkies verzameld om de maaltijd smakelijker te maken!

Veel mensen werken met hun huisdieren aan een gratis feedersituatie - ze laten hun honden of katten graag eten wanneer ze willen, net zoals we zouden doen als we honger hebben. Je kruis van Shih Tzu / Yorkshire Terrier kan dat echter niet, omdat Shorkies gevoelig zijn voor hypoglykemie, vooral wanneer ze puppy's of gestrest zijn, dus je wilt zeker weten dat hun eten geschikt en vaak is. Controleer deze kommen om de juiste voor de klus te vinden.

Image
Image

1. Liefdevolle huisdieren Extra kleine Robusto. Deze kom is gemaakt van roestvrij staal en aangeprezen als bijna onverwoestbaar. Hoewel Shorkies klein maar machtig zijn, twijfelachtig, kunnen ze er echt schade aan toebrengen, maar het is goed om te weten dat het zo stevig is gebouwd. En dat het extra klein is voor uw dynamo om gemakkelijk toegang te krijgen. Het verkoopt voor $ 5,69.

Image
Image

2. Liefdevolle huisdieren Le Bol. We houden ook van de extra kleine schaal Loving Pets Le Bol. Het is ook een roestvrij materiaal, maar heeft een keramisch interieur dat geurtjes en bacteriën die zich graag verzamelen, zal weerstaan. Ze komen in zoete kleuren en zijn gemakkelijk te verzorgen. De Le Bol is te koop voor $ 8,99.

Image
Image

3. HWDID Fun Feeder. Ja, zelfs kleine honden kunnen een bloat krijgen, wat gevaarlijk is en het gevolg is van overeten. IJverige eters genieten van de stimulering om voedsel te krijgen van deze puzzel feeder en ze brengen ook voedsel in hun kleine lichamen op een veiligere en langzamere manier, het verminderen van de kans op te veel lucht en vervolgens hun maag draaien. De kleur is leuk en hij verkoopt voor $ 9,59.

Image
Image

4. Eco-vriendelijke roestvrij / bamboe kom. Deze leuke kommen zijn klein genoeg voor je pup, maar groot genoeg in functies om ze een hit te maken. Roestvrije kommen komen uit de milieuvriendelijke en recycleerbare bamboe-insert voor eenvoudig wassen en als je hond besloot om op de voering te kauwen (gewoon zeggen) geen groot probleem, want het materiaal is aarde- en hondvriendelijk. Ze verkopen voor $ 9,99.

Image
Image

5. Alfie Pet Tilt Bowl. Deze tweedelige bowl-set is gekanteld om het voedsel lager te houden naar de bodem en gemakkelijker voor je Shorkie om naar toe te gaan. Het schaaldeel komt uit het inzetstuk voor eenvoudige reiniging en u kunt de komkanteling aanpassen om het perfect te maken voor uw prinses. Het verkoopt voor $ 15,99.

Image
Image

6. Pootvormige melamine. Wil je een pawsome en schattige kleine kommen voor binnen of buiten het gemak? Deze zijn perfect. Gemaakt van BPA-vrije melamine, de poten zijn (bijna) te schattig voor je schatje! Ze zijn gemakkelijk in onderhoud en vaatwasmachinebestendig en een leuk alternatief voor zwaarder keramiek met stijl. Ze verkopen voor $ 15,99.

Image
Image

7. Focus On Dog RVS set. Deze voedingsset is een uniek geverfde houder met roestvrij inzetstukken die gewoon lieverd is. De onderkant is gevoerd met siliconen om ervoor te zorgen dat deze niet verschuift en over de hele plaats glijdt en een juiste maat heeft voor de meeste Shorkies. De roestvrij staal is roestbestendig en gemakkelijk te verzorgen met de hand of in de vaatwasser en de set is te koop voor $ 10,99.

Image
Image

8. Super ontwerp roestvrij. Een zeer eenvoudige, maar volledig functionele set roestvrijstalen schaaltjes die enkele van de kleinste zijn die we hebben gevonden voor je Shorkie, met een kopje erin. Ze zijn vaatwasmachinebestendig, antiroest en kunnen worden gebruikt als zelfstandige voedsel- en waterbakken of in verschillende invoereenheden voor voerstations. Ze verkopen voor $ 9,94 voor de set.

Image
Image

9. Relax Bamboo Feeding-station. We zijn er dol op dat hoewel dit voerstation verhoogd is, het nog steeds klein genoeg is voor je Shorkie en de kommen breder zijn dan diep, zodat je arme pup niet zo diep in de kom hoeft te gaan om de laatste hap te krijgen. De bamboe is recyclebaar en milieuvriendelijk en het is een zeer stijlvol ontwerp voor weergave. Het verkoopt voor $ 49,00.

Image
Image

10. Upsky Double Dog-station. Dit is een ander verhoogd station dat nog steeds klein genoeg is om je Shorkie gemakkelijk toegang te geven tot, maar hoger te zijn voor langzamere voeding en functie. We houden ervan dat dit station is voorbereid op rommel die kan komen met verbrokkelde dribbel, omdat het vangt op de hars lip. Het is gemakkelijk te wassen en te verzorgen en verkoopt voor $ 11,99.

Aanbevolen: