Logo pulchritudestyle.com

Beste 10 halsbanden voor Bernedoodles

Inhoudsopgave:

Beste 10 halsbanden voor Bernedoodles
Beste 10 halsbanden voor Bernedoodles

Video: Beste 10 halsbanden voor Bernedoodles

Video: Beste 10 halsbanden voor Bernedoodles
Video: The Adventures of Sherlock Holmes by Sir Arthur Conan Doyle 2023, September
Anonim

Dus je hebt een slimme, donzige en leuke Bernedoodle en je wilt zeker weten dat hij het beste van alles heeft, te beginnen met kragen, of niet soms? Hier zijn de beste 10 halsbanden voor uw Bernedoodle, in verschillende maten en design!

Bernedoodles (ook wel Mountain Poo genoemd) zijn zowat de liefste ogende pups. Shaggy als hun Bernese Mountain kant, maar minder / geen verlies dankzij hun Poedel afstamming, ze zijn geweldige metgezellen en vrienden. Ze zijn slim en verkennend, dus halsbanden houden de belangrijke informatie op afstand en zorgen voor eenvoudiger training. Ze variëren echter in grootte, zoals Poodles, van 10 pond tot 90 pond, dus de soorten en behoeften van de kraag zullen variëren.

Image
Image

1. Pawsitive Co-nylon kraag. We houden ervan dat Pawsitive Co donaties schenkt aan honden die elke kraag nodig hebben die is aangeschaft, en de realiteit is dat je vaak alleen een standaard kraag nodig hebt voor wandelingen en training. Wat is beter om te kopen dan een die andere honden ook helpt? Deze is te koop voor $ 8,99 en wordt geleverd in rood en blauw.

Image
Image

2. Mile High Reflective Nylon Collars. Deze kragen zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met reflecterende eigenschappen. Geweldig voor die energieke hond die wil verkennen, en vooral voor nachtwandelingen, deze halsbanden zullen je helpen om gezien en veilig te zijn. Ze zijn het beste voor middelgrote Bernedoodles en retail voor $ 6,99.

Image
Image

3. Gele hond zonder borduurhals. Ontdoe je van tags die verloren gaan (en lawaai maken) met deze halsbanden waarop je belangrijke informatie direct wordt afgedrukt met hi-definition kunstdruk. Afdrukken is logisch als een optie om te borduren om losse draden en rafels te voorkomen, en u kunt aanpassen met lettertype en informatie. Ze komen in verschillende kleurencombinaties en verkopen voor $ 15,95.

Gerelateerd: Deze slimme halsband kan je waarschuwen over Dog's aanvallen via App

Image
Image

4. Aangepaste vangst Duurzame lederen kraag.Deze halsbanden doen een beroep op de poedeljager en de bergverkenner Bernese in uw Bernedoodle, omdat ze sterke, betrouwbare halsbanden zijn die de belangrijke informatie geven en er klassiek uitzien terwijl ze dit doen. Ze zijn duurzaam voor avontuur en aanpasbaar met verschillende kleuren en lettertypen die in het leer zijn geëtst. Ze verkopen voor $ 19,95.

Image
Image

5. DiDog's lederen halsband met naamplaatje. We houden ook van deze leren halsband met een gegraveerd naamplaatje van DiDog. Het leer is sterk en consistent en uw informatie is gelaserd op het naamplaatje van roestvrij staal dat stevig aan de kraag is bevestigd. Geen lawaai van tags en een stijlvolle uitstraling. Ze verkopen voor $ 14,99 - $ 16,99.

Image
Image

6. Blueberry Floral Collection. Bernedoodles houden van het buitenleven - denk aan hen als honden die graag tussen de bloemen dansen (of vertrappen, wat dan ook …). Deze met bloemen geïnspireerde kragen van Blueberry zijn enkele van onze favorieten omdat ze gemakkelijk te verzorgen zijn, er altijd geweldig uitzien en zelfs kunnen worden geborduurd met de informatie van je huisdier als je geen tags wilt. Ze verkopen van $ 13,99 - $ 16,99.

Image
Image

7. Cutesy Pet Collar met verstelbare boog. Je Bernedoodle is misschien wat meer sierlijk en klein en wil misschien pronken met het er schattig uitzien. Ga de Cutesy Pet Collar binnen met een verstelbare strik. Verschillende schattige patronen en gemakkelijk te reinigen als de berghond in haar naar buiten komt en ze door het bos gaat trillen. Ze zal tenminste aanzien hebben! Het verkoopt voor $ 11,99 - $ 12,99.

Image
Image

8. Black & Decker Smart Collar. Bernedoodles zijn geen dummies, dat is zeker. Annnnd … ze kunnen een beetje een sterke wil hebben als het gaat om training. Wees gerust dat je altijd weet waar je pup is met deze slimme halsband van Black & Decker. Het heeft GPS-tracking en 2-wegs audio, zodat je zelfs met je huisdier kunt praten en ze kalm kunt houden terwijl je aan het werken bent om weer contact te maken. Het is waterbestendig en het OLED-display is aanpasbaar als uw baby verdwaalt. Het is ontworpen voor de standaard / grote Bernedoodles en verkoopt voor $ 159,95.

Image
Image

9. Petsafe Martingale Halsband. Bernedoodles hebben training nodig en ze hebben het vroeg nodig. Ze zijn slim en kunnen moeilijk zijn om hun koppige uiterlijk te doorstaan. Deze zeer eenvoudige, maar volledig functionele martingaalkraag van Petsafe kan ervoor zorgen dat uw koppige kleine (of grote) kind leert veilig te zijn en niet te ontsnappen. Het wordt geleverd in een handvol kleuren en verkoopt voor $ 6,99.

Image
Image

10. Kraag Direct gevlochten halsband. We houden van het uiterlijk van gevlochten leer en denken dat het echt teruggaat naar de buitenwortels van de Bernedoodle. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en het leer is buigzaam en lichtgewicht, dus een comfortabele pasvorm voor uw hond. Het verkoopt voor $ 11,99.

Aanbevolen: