Logo pulchritudestyle.com

Alles wat u moet weten over Dire Wolves om een echte game of thrones expert te zijn

Alles wat u moet weten over Dire Wolves om een echte game of thrones expert te zijn
Alles wat u moet weten over Dire Wolves om een echte game of thrones expert te zijn

Video: Alles wat u moet weten over Dire Wolves om een echte game of thrones expert te zijn

Video: Alles wat u moet weten over Dire Wolves om een echte game of thrones expert te zijn
Video: Look a picture of a cute dog | Mira una foto de un lindo perro. | content studio 2023, September
Anonim

Als je Game of Thrones hebt gezien, kun je niet ontkennen dat je erover hebt nagedacht hoe geweldig het zou zijn om je eigen Dire Wolf-sidekick te hebben, maar er is veel dat je misschien niet weet over deze lang geleden uitgestorven beesten. Ja, dat klopt, ze bestonden wel, maar niet precies op de manier waarop ze op Game of Thrones worden geportretteerd. Dus, hier zijn enkele feiten van Dire Wolf die je moet weten.

1. Dire Wolves worden opnieuw gemaakt

De National American Alsatian Club werkt aan een project genaamd The Dire Wolf Project, een programma om specifieke binnenlandse hondenrassen te fokken om het uiterlijk van de Dire Wolf, die al geruime tijd uitgestorven is, terug te brengen.

Image
Image

2. Dire Wolven zijn eigenlijk kleiner dan afgebeeld

In werkelijkheid was Dire Wolves ongeveer 25% groter dan de bekende grijze wolf, dus als je dacht dat je een grote slechterik aan je zijde zou hebben, zou je daar misschien nog eens over na willen denken, want ze wegen maximaal 150 -200 pond. Deze beesten zijn echter geen vet dier en zijn groter uitgebeend dan de grijze wolf.

3. Ze waren de grootste soort in het geslacht Canis

De Dire Wolf is de grootste van de Genus Canis-groep, waaronder wolven, coyotes, jakhalzen en huishonden. Mannetjes en vrouwtjes waren echter vergelijkbaar in grootte, waardoor het minder waarschijnlijk was dat er competitie was in de soort.

4. Dire Wolves bestond naast de Sabertooth-tijger

Er zijn botten gevonden van zowel Sabertooth-tijgers als Dire Wolves in de nabije gebieden bij een vergelijkbare prooi, wat suggereert dat deze twee waarschijnlijk een paar tegen-elkaar-gevechten hadden. Welke soorten het gevecht hebben gewonnen blijft een raadsel. Hoewel, het is leuk om je voor te stellen dat het speelse besties waren in plaats van vijanden.

Image
Image

5. Dire Wolves zijn Hypercarnivores

Hoewel je misschien denkt dat Hypercarnivore betekent dat ze een moordlustig beest zijn, betekent het gewoon dat hun dieet 70% vlees is, maar ze hebben het ook in evenwicht gebracht met niet-dierlijk voedsel. Hun belangrijkste vleesbron kwam van dieren zoals paarden, bizons en soms reusachtige grondluiaarden.

6. De tanden van een Dire Wolf hadden een bot verpletterende kracht

De tanden van een Dire Wolf werden sterk genoeg gemaakt om met moeite door het bot te bijten, waardoor ze voedzaam merg konden verslinden van binnenuit het bot. Hun tanden waren ook ontworpen om te scheuren en niet te kauwen, waardoor het waarschijnlijk was dat ze grote stukken vlees scheurden en ze in hun geheel doorslikken.

7. De kaak van een Dire Wolf heeft naar schatting 1.900 pond per vierkante centimeter aan vermogen

De kaken van de Dire Wolf overtreffen in feite Hippos, maar zijn slechts ongeveer 69% zo sterk als de American Lion. Volgens Paleontologist Francois Therrin is hun beet 129 procent van de kracht van de hedendaagse grijze wolf.

Image
Image

8. De oorzaak van uitsterven van de Dire Wolven is een mysterie

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat de Dire Wolf inderdaad is uitgestorven, wordt er veel over gedebatteerd, maar er wordt gedacht dat dit snel is gebeurd in de loop van 100 tot 1000 jaar. Theorieën variëren van het feit dat hun prooi wordt weggevaagd in een ijstijd tot een langzamere prooi wordt gepakt, waardoor ze niet in staat zijn om een snellere prooi te vangen. Interessant genoeg was de timing van het uitsterven rond dezelfde tijd dat de aantallen grijze wolven begonnen te stijgen.

9. Ze bestonden al meer dan een miljoen jaar

Vóór het uitsterven regeerden deze vleeseters het grootste deel van wat we kennen als Noord-Amerika voor 1,79 miljoen jaar en er wordt gedacht dat ze in packs van 30 of meer vooraanstaande experts hebben geleefd om te denken dat ze als een gezin voor elkaar zorgden. Ze maakten ook sommige delen van Latijns-Amerika hun thuis.

10. Dire Wolven hebben veel namen

We noemen ze nu Dire Wolves, maar in de geschiedenis stonden ze bekend als; Canis Dirus betekent angstaanjagende hond. Canis Primaevus veranderde later in Canis Indianensis, Canis Mississippiensis, Canis Ayersi en Aenocyon Dirus.

Feature afbeelding via Game of Thrones / HBO.

Aanbevolen: