Logo pulchritudestyle.com

10 Bowls voor je Pomsky

Inhoudsopgave:

10 Bowls voor je Pomsky
10 Bowls voor je Pomsky

Video: 10 Bowls voor je Pomsky

Video: 10 Bowls voor je Pomsky
Video: Vader laat 13-jarige zoon roken en drinken - DAT IS TOCH NIET NORMAAL? #01 2023, September
Anonim

Een Pomsky kan variëren in grootte van 18 pond tot 38 pond. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat hun hondenvoer en water in geschikte containers zitten, dus we hebben de top tien beste kommen voor uw Pomsky-lijst als referentie!

Voedsel en water zijn de sleutel tot het voortbestaan van je Pomsky, dus zorg ervoor dat ze zowel met gemak, comfort als voor jou zo schoon mogelijk is! Bekijk enkele hiervan.

Image
Image

1. Bone & Bark roestvrij voedsel set.Deze no-spill-mat houdt gemorst voedsel of water op de mat en niet op de vloer. De kommen zijn heavy-duty RVS en antislip. De mat is 100% FDA goedgekeurd en keuken-grade en het is een schattig gevormd. We zijn er zeker van dat ten minste 10% van alle winst van Bone & Bark naar hondenopvangcentra en hondenhulpbronnen gaat die honden in nood helpen. De set is te koop voor $ 21,99.

Image
Image

2. Neeter Feeder Express Pet Bowls.Er is een langzame voerbak om snelle eters te vertragen en het is rommelbestendig gemorst voedsel is bovenaan gescheiden en gemorst water loopt gemakkelijk af naar de opvangbak. De rommel blijft in het voergebied en niet op uw vloer en alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. Het is te koop voor $ 49,99.

Image
Image
3. Verhoogde opvouwbare voedseltafel. We zijn dol op deze verhoogde voerbakset die instort voor reizen! Pomskies zijn schoothondjes, dat is waar, maar ze houden nog steeds van avontuur en dit is perfect voor onderweg, open paden of zelfs kamperen onder de sterrenhemel. De siliconen zijn geschikt voor levensmiddelen en helpen het meenemen van voedsel op de weg een fluitje van een cent te maken. Het verkoopt voor $ 19,98

Image
Image

4. Messy Mutt Adjustable Feeder. Dit is de perfecte feeder die met je Pomsky van puppy tot volwassenheid groeit, omdat hij met haar meegroeit. BPA- en PVC-vrij en gemaakt met door de FDA goedgekeurde materialen. Dankzij het ergonomische ontwerp is het een one-stop-shop voor uw opgroeiende pup. Het verkoopt voor $ 45.49.

Image
Image

5. Anti-slip Slant Bowls. Deze kommen zien er niet alleen cool uit, ze zijn ook cooler en houden kommen op hun plaats met hun antislipwerking en inslag die helpt bij de opname en afbraak van honden. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en houden het voedsel gemakkelijk te eten en zullen zelfs de meest enthousiaste eters niet verleiden. Ze verkopen voor $ 32,94.

Image
Image

6. Snap'y Fit roestvrij Set.Als je je Pomsky aan het inpakken bent (geen vreselijk idee omdat ze briljant zijn en snel verveeld raken als ze niet genoeg bewegen) en al zijn spullen bij elkaar willen houden, klikken deze kommen recht op de kist en maken het kratgebied een one - stop-shop voor je pup. Ze verkopen voor $ 17,11 voor een set.

Image
Image

7. Outward Hound Fun Feeder. Pomskies zijn slimme kleine koekjes en ook speels. Dat is de reden waarom de Outward Hound Fun Feeder een geweldige manier is om voedsel gemotiveerd te houden (voor training) en betrokken (voor hersenactiviteit) terwijl het trager eten bevordert (voor een betere spijsvertering). Krijg je dat allemaal? Bottom line, een leuke manier om je pup te voeren en ze veiliger te houden van bloat. Ze verkopen voor $ 11,00.

Image
Image

8. Love My Pomsky Bowl. Ik bedoel, waarom niet gewoon een schaal halen met de waarheid, de simpele waarheid en niets anders dan de waarheid? Je houdt van je Pomsky en deze basiskommen delen dat gevoel in een eenvoudig te reinigen keramisch statement. Ze verkopen voor $ 24,99.

Image
Image

9. Vivi Pet verhoogde keramische kommen. Doe open en zeg: "Ahhhhh." Dat is wat deze verhoogde en schattige keramische kommen u laten doen. Ze zijn gevormd in de schattigste doggo-vorm en zijn verhoogd voor een betere spijsvertering voor je hond, en perfect voor kleinere tot middelgrote pomskies. Ze zijn verkrijgbaar in fantastische kleuren en verkopen vanaf $ 19,99 - $ 29,99.

Image
Image

10. iHoming Princess Bowl. Waarom vechten? Je Pomsky heeft de prinses Pommeren in haar, en ze verdient een diva gerecht! Keramiek en perfect bedoeld voor een prinses, het is te koop voor $ 14,89.

Aanbevolen: