Logo pulchritudestyle.com

puffen

Inhoudsopgave:

puffen
puffen

Video: puffen

Video: puffen
Video: Bang Wa Cherry- Chin Chin (Original) 2023, September
Anonim
  • Hoogte: 6-14 inches
  • Gewicht: 10-20 lb
  • Levensduur: 10-13 jaar
  • Groep: niet toepasbaar
  • Best geschikt voor: Gezinnen met kinderen, alleenstaanden, senioren, appartementen, huizen met / zonder werven
  • Temperament: Speels, aanhankelijk, vrolijk, loyaal
  • Vergelijkbare rassen: Puc, Chihuahua

Chug Basics

De gemiddelde levensverwachting voor het Chug-ras ligt tussen de 10 en 13 jaar.

Oefenvereisten

Als een kleinbloedige hond heeft de Chug slechts matige trainingsbehoeften - in de meeste gevallen is een wandeling van 30 minuten per dag voldoende om aan die behoeften te voldoen. Afhankelijk van hoeveel Chihuahua-bloed er in hem zit, kan je pup echter energieker zijn en meer speeltijd nodig hebben om hem bezig te houden. Als uw hond onvoldoende beweging of mentale stimulatie krijgt, kan hij meer vatbaar zijn voor het ontwikkelen van probleemgedrag en / of het syndroom van de kleine hond.

Chug-honden zijn geanimeerd en pittig, spelen graag met hun baasjes en willen graag vrienden maken met iedereen die op hun weg komt.

AKC

De Chug wordt niet herkend door de AKC omdat het technisch gezien een hybride is van twee zuivere rassen in plaats van een nieuw ras. Dit ras wordt echter erkend door de American Canine Hybrid Club, de Designer Dogs Kennel Club, de International Designer Canine Registry en de Designer Breed Registry.

jas

Omdat beide ouders die de Chug hebben gemaakt, korte, gladde vachten hebben, is het Chug-ras hetzelfde. De kleur van je Chug-jas kan variëren omdat, terwijl Mopsen voornamelijk fawn-gekleurd zijn met zwarte gezichten, Chihuahuas in allerlei kleuren voorkomen. Het is mogelijk om meerdere Chug-pups binnen één nest te hebben die totaal verschillende kleurnuances vertonen.

Puppies

Er is geen vaste nestgrootte voor Chug-pups omdat deze varieert afhankelijk van de ouderhonden die in het kruis worden gebruikt. Het is mogelijk dat Chug-puppy's binnen hetzelfde nest verschillende gradaties vertonen van de kenmerken van Chihuahua en Pug. Dit geldt niet alleen voor hun kleuring, maar ook voor hun gezichts- en lichaamsvorm. Je zou kunnen eindigen met twee puppy's met een Chihuahua-achtig lichaam en een Pug-achtig gezicht en nog twee puppy's die er compleet anders uitzien.

Foto credit: Nate Marsh / Flickr; amy_buthod / Flickr